Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
samochód |
Gdzie można sprzedać samochód, mam vw bora,1,9tdi, 2002r, może podpowiecie za ile można go sprzedać, żeby nie bujać się za długo, bo nie mam na to czasu, za odpowiedzi dziękuje i życzę wszystkim wesołych i zdrowych świąt oraz szczęśliwego nowego roku DD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: samochód |
Witam proszę o kontakt : 519685965 może się dogadamy
|
|
Wystaw na olx
|
|
Weź zepchnij go z mostu, nagraj to i wrzuć na youtube. Więcej zarobisz na reklamach ;)
|
|
XD
|
|
2,500-300 tys ..powiedz cos wiecej o aucie Pomysłowo.
|
|
3,000* Pomysłowo.
|
|
sprawdz na allegro, i dopierz cene odpowiednia do jego stanu. ---------------------------------------------
|
|
Olej musi być dopasowany do modelu auta, lepiej pierwszego z brzegu najtańszego nie kupować.
|
|
Lanalenka chyba jako troll się nie dorobiłaś auta? Chyba tych kosmetyków powinnaś używać na twarz.
|
|
Mnie się spodobał Opel Astra w hatchback i planuję taki sobie kupić jeszcze z końcem tego roku.
|
|
Cieszymy się razem z tobą lawirantko.
|
|
i nie sluchaj innych, zalej kujawskiego, nie zaluj i zalej pod korek a ta astra przezyje nie jednego passssata
|
|
Wydaje mi się, że w pewnych okolicznościach nie opłaca się kupować samochodu. O wiele lepiej jest go wynająć długoterminowo. Jeśli ktoś z was zastanawia się nad takim rozwiązaniem, polecam wam zajrzeć do tego artykułu j8.pl/czy-sie-oplaca-najem-dlugoterminowy-auta/. Na pewno znajdziecie tu sporo przydatnych i pomocnych informacji na ten temat, które pomogą wam zdecydować czy lepiej jest kupić czy wynająć
|
|
marum co ty za głupoty gadasz ? bzdura totalna. wynajem długoterminowy samochodu nie jest magicznym sposobem na użytkowanie lepszego auta w tej samej cenie. Owszem, rata może być na tym samym poziomie, a nawet niższym, ale wkład własny za droższe auto jest wyższy. Dodatkowo trzeba pokrywać odsetki od wysokiej wartości rezydualnej, a z końcem umowy nie można wykupić samochodu znacznie poniżej jego wartości. Wynajem z pewnością jest wygodny, ale w żadnym wypadku nie jest tani.
|
|
Auto przydatna rzecz, zwłaszcza jak masz rodzinę. My często gdzieś jedziemy i zwiedzamy więc auto się przydaje. ________________________________ Zapoznaj się z ofertą skupu tonerów.
|
|
Jeżeli jesteście zainteresowani usługami naprawa szyb samochodowych pruszków , to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy Opi Glass. Sam zdecydowałem się skorzystać z ich usług i jestem bardzo zadowolony z efektów.
|
|
Na tej stronie znajdziecie ofertę firmy auta z japonii Sakura Motors , która zajmuje się importem najróżniejszych samochodów z Japonii. Wszystkie informacje o fercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |