Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet światłowodowy w Avito-opinie |
Jakie prędkości i czy zgodne z umową ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet światłowodowy w Avito-opinie |
Czekam pół roku na podłączenie . Jeśli tak dalej będzie , to nic dobrego nie wróżę tej firmie .
|
|
Nie wiem gdzie mieszkacie. Ja mam u Trawinskich IST 60 mb/s działa bez problemu mam go od początku istnienia tej firmy. Mają też swiatłowodowy. Mi wystarcza ten 60 mb/s działa bez problemu.
|
|
Taa i IST ma ten plus, że Wysył danych jest z dużą prędkością, a cała konkurencja kuleje pod tym względem. Jak ktoś Ci daje 100Mbit to nie znaczy, że z taką prędkością będziesz miał wysył. IST na razie jest liderem i nie widać aby ktoś ich miał pokonać. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
jedna sprawa do wyjaśnienia IST kabluje tylko bloki nie ma go na domkach jednorodzinnych, a Avito zaczęło ciągnąć kable po całym mieście ostatnio ich wiedziałem na Piłsudskiego i w Konarzycach, więc mają naprawdę duży zakres prac. Kolega ma ich światłowód w Janowie i nie narzeka jest zadowolony z ich łącza. Może więc warto poczekać jeszcze chwilkę ja mam od nich radiowy i nie narzekam żadnych problemów z łączem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |