sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet światłowodowy w Avito-opinie

Jakie prędkości i czy zgodne z umową ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet światłowodowy w Avito-opinie

Czekam pół roku na podłączenie . Jeśli tak dalej będzie , to nic dobrego nie wróżę tej firmie .

Nie wiem gdzie mieszkacie. Ja mam u Trawinskich IST 60 mb/s działa bez problemu mam go od początku istnienia tej firmy. Mają też swiatłowodowy.
Mi wystarcza ten 60 mb/s działa bez problemu.

Taa i IST ma ten plus, że Wysył danych jest z dużą prędkością, a cała konkurencja kuleje pod tym względem. Jak ktoś Ci daje 100Mbit to nie znaczy, że z taką prędkością będziesz miał wysył.

IST na razie jest liderem i nie widać aby ktoś ich miał pokonać.

Latam, Skaczę i jeżdżę

jedna sprawa do wyjaśnienia IST kabluje tylko bloki nie ma go na domkach jednorodzinnych, a Avito zaczęło ciągnąć kable po całym mieście ostatnio ich wiedziałem na Piłsudskiego i w Konarzycach, więc mają naprawdę duży zakres prac. Kolega ma ich światłowód w Janowie i nie narzeka jest zadowolony z ich łącza. Może więc warto poczekać jeszcze chwilkę ja mam od nich radiowy i nie narzekam żadnych problemów z łączem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org