Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do zobaczenia za 105 minut! |
...na stadionie Hetmana w Białymstoku!!! ŁKS, ŁKS, ŁKS!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do zobaczenia za 105 minut! |
i tak przegramy :)
|
|
pewnie przegramy...ale moze cos tam z dzialmy...trzymam kciuki....dokopmy im....:-)
|
|
Czyzbym slyszal: LKS, LKS, LKS? (radio ;] ) Ile kibicow pojechalo z Lomzy?
|
|
1:0 dla LKS'u ;D :D
|
|
Bardzo ładny był mecz!! Szkoda, że nie udało się dowieźć wyniku do końca. W sumie nie ma się czemu dziwić, my jedziemy w końcówce tabeli, Jagiellonia jest na 2gim miejscu. My graliśmy na wyjeździe, Jaga u siebie. Ale napsuliśmy kibicom krwi!!! W pierwszej połowie kibole Jagielonii (siedziałem na ich trybunach - o tym później) byli w szoku, nie wiedzieli co się dzieje. Doping Łomżan był bardzo dobrze słyszalny, a po pierwszym golu był prawie jedynym słyszalnym. Po drugim Białostoczanie praktycznie zamilkli. Łomża na stadionie rządziła, choć było kilka niebezpiecznych sytuacji - jeden słupek, dwa wyjścia sam na sam zatrzymane przez Ulmana (brawo bramkarz!!), jedno przez obrońcę (żółta kartka), jeden przelot tuż nad poprzeczką i przy okienku oraz co najmniej dwie interwencje Ulmana po strzałach z dystansu. Łomżanie pewnie bronili i świetnie wykorzystywali pustą przestrzeń w środku tylnej pomocy Jagi. W drugiej połowie Jagielonia przestawiła szyki, wzmocniła środek pomocy i skrzydła ataku, ŁKS cofnął się do defensywy. Chłopaki chcieli dowieźć wynik do końca meczu - niestety nie udało się. Ale jeszcze dużo meczy przed nami. Z głosów z trybun Jagielonii: - Chyba pójdę się powiesić. - Co oni robią!!!? - Od dwóch lat nie oglądałem na tym stadionie tak dobrego meczu. Szkoda tylko, że przegrywamy. - po pierwszej połowie. - Od dawna nie oglądałem tak dobrego meczu. - przy stanie dwa dwa. - Ale mi napsuli krwi Łomżyniacy! - Palą szaliki ŁKSu. - Tak, tylko że najpierw je kupili i zasilili ich kasę!! - Dlaczego nie polski? - po wywieszeniu przez kibiców ŁKSu transparentu: "Jagielonia - Это нет польский клуб" - Chwilę potem tańczyli i śpiewali "Kalinkę". :) I przy okazji. Następnym razem poprawcie chłopaki hasło: nie "Jagielonia - Это нет польский клуб", tylko: "Jagielonia - Это не польский клуб" - chociaż białostoczanie tuż obok mnie chyba też nie zobaczyli błędu. (no, chyba, że to jest poprawnie po białosrusku, bo po rosyjsku to na pewno nie) Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym wyjeździe!!! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Zapewniam Ciebie Kefasie, ze nikt nie zwrócił uwagi na ten błąd, bo nikt nie rozumiał co Wy tam po swojemu napisaliście. Ogólnie doping łomżan z rzadka się przebijał. Wygrał lepszy, nie ma co się oszukiwać.
|
|
dziki Hunie - tak jak napisałem - Jaga jest w czołówce tabeli, ŁKS blisko końca więc macie się z czego cieszyć (3punkty), ale nie macie być z czego dumni... (po swojemu...? ...hehehe...) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Uważam, że i radość i duma jest po naszej stronie. Jaga wybiegła w mocno ekperymentalnym zestawieniu i po pierwszej połowie dawała ciała. W drugiej weszło na boisko 2 etatowych skrzydłowych i zaczęło to jakoś wyglądać. Wy kondycyjnie siedliście. Wygraliśmy 3:2, choć gdyby nie pan sędzia, to wyglądałoby to jeszcze lepiej. Macie fajną drużynę, która nie ogranicza się do murowania bramki. Za to szacunek. Ale dla szalikowców ŁKS.... ech, szkoda gadać.
|
|
Kefas a co odkrzykiwaliście na hasło 'Łomża', lecące z trybun Jagiellonii? "Jagielonia - Это нет польский клуб", tylko: "Jagielonia - Это не польский клуб" Jak się jest prymitywem, to się krzyczy, aby krzyczeć.
|
|
ktoś może ma filmik nagrany z tego meczu?
|
|
Jagielonia - Это не польский клуб" Ej a co te słowa znaczą?? Bo przykro mi ale rosyjskiego nie znam =) Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Это не польский клуб" To nie jest polski klub
|
|
Znaczą tak: Jagiellonia to nie polski klub. Po meczach Jagi z Polkowicami , Miedzianką i Łomżą , widać , że o I lidze możecie sobie pomarzyć. Cieniutcy jesteście i tyle.
|
|
Autochton dlaczego napisaliście, że Jagiellonia to nie jest polski klub? Przecież Białystok jest polskim miastem, a kibice Jagi są Polakami. Dlaczego napisaliście to po rosyjsku? Większość kibiców pewnie nie zrozumiała tego co jest tam napisane. A jeśli chodzi o stronę sportową to proponuję Ci nabrać trochę pokory. Czy to nie Ty napisałeś przed meczem, że ŁKS wygra bo Jaga to cieniasy? PS: Pamiętajcie też, że Jaga jest jedynym klubem, który zgodził się pójść ŁKS-owi na rękę i pozwoliła na zmianę gospodarza. Inne kluby skorzystały ze swojego prawa i nie wyraziły na to zgody, co sprawiło, żę oba mecze z ŁKS będą grały na własnym stadionie.
|
|
Ciekawe czemu Polacy tańczą "Kalinkę"? Pewnie dlatego, że do "Poloneza" trzeba więcej miejsca. :) ...ech te uszczypliwości, jakie one miłe... szkoda, że najczęściej przeradzają się w takie wymiany zdań, jak ostatnio na stadionie... Ja, osobiście, z chęcią obejrzał bym mecz ŁKSu z BKSem na którym chłopaki siedzieliby obok siebie popijając piwko i wymieniając uwagi nad piłkarskimi umiejętnościami zawodników. Możliwe w najbliższej piętnastolatce? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kefas kibice Jagi zaczęli śpiewać Kalinkę w odpowiedzi na uszczypliwości fanów innych drużyn nazywających Białystok Białorusią. W ten sposób chcą pokazać, że wcale nie przejmują się takimi "wyzwiskami".
|
|
Kefas,ja tez bym chętnie zobaczyl taką scenę,ale to chyba niemożliwe dopuki są ci porąbani kibole,zle nastawieni do wszystkich i do wszystkiego. Za dobrze im jest. Ja bym tych pojeb...stawiał po kolei pod mur(jak za Hitlera).Każdy by miał w gaciach pełno.
|
|
"Kefas kibice Jagi zaczęli śpiewać Kalinkę w odpowiedzi na uszczypliwości fanów innych drużyn nazywających Białystok Białorusią. W ten sposób chcą pokazać, że wcale nie przejmują się takimi "wyzwiskami"." A czym tu się przejmować? Tym, że ktoś ma kompleksy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |