wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do zobaczenia za 105 minut!

...na stadionie Hetmana w Białymstoku!!!

ŁKS, ŁKS, ŁKS!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do zobaczenia za 105 minut!

i tak przegramy :)

pewnie przegramy...ale moze cos tam z dzialmy...trzymam kciuki....dokopmy im....:-)

Czyzbym slyszal: LKS, LKS, LKS? (radio ;] )
Ile kibicow pojechalo z Lomzy?

1:0 dla LKS'u ;D :D

Bardzo ładny był mecz!!

Szkoda, że nie udało się dowieźć wyniku do końca. W sumie nie ma się czemu dziwić, my jedziemy w końcówce tabeli, Jagiellonia jest na 2gim miejscu. My graliśmy na wyjeździe, Jaga u siebie.

Ale napsuliśmy kibicom krwi!!!

W pierwszej połowie kibole Jagielonii (siedziałem na ich trybunach - o tym później) byli w szoku, nie wiedzieli co się dzieje. Doping Łomżan był bardzo dobrze słyszalny, a po pierwszym golu był prawie jedynym słyszalnym. Po drugim Białostoczanie praktycznie zamilkli. Łomża na stadionie rządziła, choć było kilka niebezpiecznych sytuacji - jeden słupek, dwa wyjścia sam na sam zatrzymane przez Ulmana (brawo bramkarz!!), jedno przez obrońcę (żółta kartka), jeden przelot tuż nad poprzeczką i przy okienku oraz co najmniej dwie interwencje Ulmana po strzałach z dystansu.
Łomżanie pewnie bronili i świetnie wykorzystywali pustą przestrzeń w środku tylnej pomocy Jagi.
W drugiej połowie Jagielonia przestawiła szyki, wzmocniła środek pomocy i skrzydła ataku, ŁKS cofnął się do defensywy. Chłopaki chcieli dowieźć wynik do końca meczu - niestety nie udało się. Ale jeszcze dużo meczy przed nami.

Z głosów z trybun Jagielonii:
- Chyba pójdę się powiesić.
- Co oni robią!!!?
- Od dwóch lat nie oglądałem na tym stadionie tak dobrego meczu. Szkoda tylko, że przegrywamy. - po pierwszej połowie.
- Od dawna nie oglądałem tak dobrego meczu. - przy stanie dwa dwa.
- Ale mi napsuli krwi Łomżyniacy!
- Palą szaliki ŁKSu. - Tak, tylko że najpierw je kupili i zasilili ich kasę!!
- Dlaczego nie polski? - po wywieszeniu przez kibiców ŁKSu transparentu: "Jagielonia - Это нет польский клуб"
- Chwilę potem tańczyli i śpiewali "Kalinkę". :)

I przy okazji. Następnym razem poprawcie chłopaki hasło: nie "Jagielonia - Это нет польский клуб", tylko: "Jagielonia - Это не польский клуб" - chociaż białostoczanie tuż obok mnie chyba też nie zobaczyli błędu. (no, chyba, że to jest poprawnie po białosrusku, bo po rosyjsku to na pewno nie)

Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym wyjeździe!!!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Zapewniam Ciebie Kefasie, ze nikt nie zwrócił uwagi na ten błąd, bo nikt nie rozumiał co Wy tam po swojemu napisaliście.
Ogólnie doping łomżan z rzadka się przebijał.
Wygrał lepszy, nie ma co się oszukiwać.

dziki Hunie - tak jak napisałem - Jaga jest w czołówce tabeli, ŁKS blisko końca więc macie się z czego cieszyć (3punkty), ale nie macie być z czego dumni...

(po swojemu...? ...hehehe...)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Uważam, że i radość i duma jest po naszej stronie.

Jaga wybiegła w mocno ekperymentalnym zestawieniu i po pierwszej połowie dawała ciała.
W drugiej weszło na boisko 2 etatowych skrzydłowych i zaczęło to jakoś wyglądać. Wy kondycyjnie siedliście. Wygraliśmy 3:2, choć gdyby nie pan sędzia, to wyglądałoby to jeszcze lepiej.
Macie fajną drużynę, która nie ogranicza się do murowania bramki.
Za to szacunek.
Ale dla szalikowców ŁKS.... ech, szkoda gadać.

Kefas a co odkrzykiwaliście na hasło 'Łomża', lecące z trybun Jagiellonii?

"Jagielonia - Это нет польский клуб", tylko: "Jagielonia - Это не польский клуб"

Jak się jest prymitywem, to się krzyczy, aby krzyczeć.

ktoś może ma filmik nagrany z tego meczu?

Jagielonia - Это не польский клуб"
Ej a co te słowa znaczą?? Bo przykro mi ale rosyjskiego nie znam =)

Jestem zmienna jak pogoda,
czasem zbyt pewna siebie,
ale przeciez to nie powód,
aby dzisiaj zmienic siebie!!!!

Это не польский клуб"

To nie jest polski klub

Znaczą tak: Jagiellonia to nie polski klub. Po meczach Jagi z Polkowicami , Miedzianką i Łomżą , widać , że o I lidze możecie sobie pomarzyć. Cieniutcy jesteście i tyle.

Autochton dlaczego napisaliście, że Jagiellonia to nie jest polski klub? Przecież Białystok jest polskim miastem, a kibice Jagi są Polakami. Dlaczego napisaliście to po rosyjsku? Większość kibiców pewnie nie zrozumiała tego co jest tam napisane. A jeśli chodzi o stronę sportową to proponuję Ci nabrać trochę pokory. Czy to nie Ty napisałeś przed meczem, że ŁKS wygra bo Jaga to cieniasy?
PS: Pamiętajcie też, że Jaga jest jedynym klubem, który zgodził się pójść ŁKS-owi na rękę i pozwoliła na zmianę gospodarza. Inne kluby skorzystały ze swojego prawa i nie wyraziły na to zgody, co sprawiło, żę oba mecze z ŁKS będą grały na własnym stadionie.

Ciekawe czemu Polacy tańczą "Kalinkę"? Pewnie dlatego, że do "Poloneza" trzeba więcej miejsca.

:) ...ech te uszczypliwości, jakie one miłe... szkoda, że najczęściej przeradzają się w takie wymiany zdań, jak ostatnio na stadionie...

Ja, osobiście, z chęcią obejrzał bym mecz ŁKSu z BKSem na którym chłopaki siedzieliby obok siebie popijając piwko i wymieniając uwagi nad piłkarskimi umiejętnościami zawodników.
Możliwe w najbliższej piętnastolatce?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Kefas kibice Jagi zaczęli śpiewać Kalinkę w odpowiedzi na uszczypliwości fanów innych drużyn nazywających Białystok Białorusią. W ten sposób chcą pokazać, że wcale nie przejmują się takimi "wyzwiskami".

Kefas,ja tez bym chętnie zobaczyl taką scenę,ale to chyba niemożliwe dopuki są ci porąbani kibole,zle nastawieni do wszystkich i do wszystkiego. Za dobrze im jest. Ja bym tych pojeb...stawiał po kolei pod mur(jak za Hitlera).Każdy by miał w gaciach pełno.

"Kefas kibice Jagi zaczęli śpiewać Kalinkę w odpowiedzi na uszczypliwości fanów innych drużyn nazywających Białystok Białorusią. W ten sposób chcą pokazać, że wcale nie przejmują się takimi "wyzwiskami"."

A czym tu się przejmować? Tym, że ktoś ma kompleksy?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org