Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najtaniej w Łomży instalacja audio do samochodu ? |
Kto w Łomży może mi najtaniej zamontować radio i poprowadzić instalacje pod głośniki w samochodzie ? Kogo polecacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najtaniej w Łomży instalacja audio do samochodu ? |
wszystkich oprócz tych kolesi naprzeciwko 4+. Zadnego szacunku dla klienta. jest jakiś koleś w Śniadowie który naprawia radia to i pewnie umie pociągnąć instalacje
|
|
Najtaniej zrobisz to na myjni na Łąkowej-tylko poproś szefa on sie zajmuje elektronika.Zrobi to na 100% i napewno tanio! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
polecam fox-a (naprzeciwko 4+) wbrew poprzedniej opinii. Raczej nie jest najtanszy w Lomzy, ale za to wie co robi i zaden elektronik na myjni w car audio mu nie dorowna.
|
|
ale to nie musi byc nikt wybitny, poprostu ma zamontować i tyle, oby jak najtaniej
|
|
To najlepiej zamontowac samemu przeciez to nie jest zadna filozofia a po co masz placic. A jesli sam nie umiesz to popros kogos. A radio takze podlaczy Ci facen ktory zajmuje sie elektronika na ulicy Sosnowej oś. Mariia on tanio bierze
|
|
Tam chodzi generalnie o oryginalne poprowadzenie przewodów do głośników, tak jak fabryka to zaplanowała, bo z radiem to tam mały kłopot;]
|
|
Ja Ci podlacze..Co to filozofia jakaś?
|
|
a moze chce ktos kupic glosniki blaupunkta?! podobne do tych --> http://allegro.pl/item121478719_blaupunkt_bgx_693_nowy_gwarancja_faktura.html tyle ze taniej!!!!
|
|
Jeżeli chcesz naprawde tanio to zrobić to ja oferuję swoją pomoc. Montowałem już sprzęt w swoim aucie i u znajomych, wszycy byli zadowoleni. Wystarczy tylko, że się ze mną skontaktujesz b4lik@o2.pl. A tak na marginesie jeżeli chodzi tylko o montaż radia i głośników to moim zdaniem nie potrzebujesz żadnego specjalisty, jakbyś nikogo nie znalazł to wal do mnie!!! Wiem co mówię, mówię co wiem... Dużo wiem, więc dużo mówię...
|
|
ja też bym polecił FOX-a naprz. 4 - + wiem,że ten gościu ma pojęcie??? waldek27 Choćby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorówna ???
|
|
Jeżeli tylko tyle jest do zrobienia to ja to mogę zrobić. Myślę, że tańszego rozwiązania nie znajdziesz. Pisz na maila jakbyś się zdecydował: jucejko@vp.pl http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/marlboro.jpg
|
|
To jeszcze napiszcie przyblizone ceny swoich tanich uslug ;]
|
|
maximus jedz do zbymaru. przeciez tam robia elektronike :D
|
|
Ten gość naprzeciw 4+ zakłada też alarmy i zamki centralne.Jak kiedyś do niego pojechałem z problemem nawet nie podszedł do samochodu.Powiedział ze w oplach tak się zdaża i ze trzeba wymienić coś tam za 400zł.Umówił się ze mną na mońtaż.Pojechałem do innego,zajrzał i stwierdzil ze to spalony bezpiecznik. Głośników odpowiednich też nie potraił dobrać,jest hamski,nie polecam.
|
|
co sie komu podoba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |