wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najtaniej w Łomży instalacja audio do samochodu ?

Kto w Łomży może mi najtaniej zamontować radio i poprowadzić instalacje pod głośniki w samochodzie ? Kogo polecacie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najtaniej w Łomży instalacja audio do samochodu ?

wszystkich oprócz tych kolesi naprzeciwko 4+. Zadnego szacunku dla klienta. jest jakiś koleś w Śniadowie który naprawia radia to i pewnie umie pociągnąć instalacje

Najtaniej zrobisz to na myjni na Łąkowej-tylko poproś szefa on sie zajmuje elektronika.Zrobi to na 100% i napewno tanio!

Pozdrawiam

Dyzmir

polecam fox-a (naprzeciwko 4+) wbrew poprzedniej opinii. Raczej nie jest najtanszy w Lomzy, ale za to wie co robi i zaden elektronik na myjni w car audio mu nie dorowna.

ale to nie musi byc nikt wybitny, poprostu ma zamontować i tyle, oby jak najtaniej

To najlepiej zamontowac samemu przeciez to nie jest zadna filozofia a po co masz placic. A jesli sam nie umiesz to popros kogos. A radio takze podlaczy Ci facen ktory zajmuje sie elektronika na ulicy Sosnowej oś. Mariia on tanio bierze

Tam chodzi generalnie o oryginalne poprowadzenie przewodów do głośników, tak jak fabryka to zaplanowała, bo z radiem to tam mały kłopot;]

Ja Ci podlacze..Co to filozofia jakaś?

a moze chce ktos kupic glosniki blaupunkta?! podobne do tych --> http://allegro.pl/item121478719_blaupunkt_bgx_693_nowy_gwarancja_faktura.html tyle ze taniej!!!!

Jeżeli chcesz naprawde tanio to zrobić to ja oferuję swoją pomoc. Montowałem już sprzęt w swoim aucie i u znajomych, wszycy byli zadowoleni. Wystarczy tylko, że się ze mną skontaktujesz b4lik@o2.pl. A tak na marginesie jeżeli chodzi tylko o montaż radia i głośników to moim zdaniem nie potrzebujesz żadnego specjalisty, jakbyś nikogo nie znalazł to wal do mnie!!!

Wiem co mówię, mówię co wiem... Dużo wiem, więc dużo mówię...

ja też bym polecił FOX-a naprz. 4 - + wiem,że ten gościu ma pojęcie???

waldek27

Choćby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorówna ???

Jeżeli tylko tyle jest do zrobienia to ja to mogę zrobić. Myślę, że tańszego rozwiązania nie znajdziesz. Pisz na maila jakbyś się zdecydował: jucejko@vp.pl

http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/6/marlboro.jpg

To jeszcze napiszcie przyblizone ceny swoich tanich uslug ;]

maximus jedz do zbymaru. przeciez tam robia elektronike :D

Ten gość naprzeciw 4+ zakłada też alarmy i zamki centralne.Jak kiedyś do niego pojechałem z problemem nawet nie podszedł do samochodu.Powiedział ze w oplach tak się zdaża i ze trzeba wymienić coś tam za 400zł.Umówił się ze mną na mońtaż.Pojechałem do innego,zajrzał i stwierdzil ze to spalony bezpiecznik. Głośników odpowiednich też nie potraił dobrać,jest hamski,nie polecam.

co sie komu podoba

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org