czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca na wyciągniecie ręki dla wulkanizatora

Firma Pryma1 zatrudni do pracy na wulkanizacji. Wiadomość w siedzibie Al.legionów 147f (dawny POM).
telefon: 728900901 e-mail: oponypryma1@wp.pl

Jedno z aktualnych ogłoszeń na 4lomza, warto tam iść? Jak z płacą i za ile godzin? Bo podobno za najniższą krajową po 12 godzin teraz w okresie wymiany opon z letnich na zimowe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca na wyciągniecie ręki dla wulkanizatora

No tak ...

Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. Za najniższą krajową i zapierdalać 12 godzin.

Mój kolega tam pracował jako placowy. Chyba ze dwa lata, za najniższą krajową bez umowy. Z to właściciele wspierają charytatywnie łomżyńskie szkoły oddając im stare meble.

Więc warto czy nie warto tam?

tzn czy nie ma wyzysku w sensie że bodaj się zesraj a nikt tego nie doceni tylko jak psa i won

Warto, polecam! Mam wrażenie że przez takich niedorozwiniętych umysłowo ludzi, jak wyżej, warunki w niektórych miejscach pracy są jakie są. Przepraszam nie miejscach, obozach pracy. Łomża stolicą januszy biznesu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org