Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca na wyciągniecie ręki dla wulkanizatora |
************************************************************ Firma Pryma1 zatrudni do pracy na wulkanizacji. Wiadomość w siedzibie Al.legionów 147f (dawny POM). telefon: 728900901 e-mail: oponypryma1@wp.pl ************************************************************ Jedno z aktualnych ogłoszeń na 4lomza, warto tam iść? Jak z płacą i za ile godzin? Bo podobno za najniższą krajową po 12 godzin teraz w okresie wymiany opon z letnich na zimowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca na wyciągniecie ręki dla wulkanizatora |
No tak ...
|
|
Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. Za najniższą krajową i zapierdalać 12 godzin.
|
|
Mój kolega tam pracował jako placowy. Chyba ze dwa lata, za najniższą krajową bez umowy. Z to właściciele wspierają charytatywnie łomżyńskie szkoły oddając im stare meble.
|
|
Więc warto czy nie warto tam?
|
|
tzn czy nie ma wyzysku w sensie że bodaj się zesraj a nikt tego nie doceni tylko jak psa i won
|
|
Warto, polecam! Mam wrażenie że przez takich niedorozwiniętych umysłowo ludzi, jak wyżej, warunki w niektórych miejscach pracy są jakie są. Przepraszam nie miejscach, obozach pracy. Łomża stolicą januszy biznesu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |