poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
płacić czesne za wakacje

Słyszałam, że podobno studenci Agrobiznesu płac± czesne za miesi±ce wakacyjne, czyli te w których zajęcia na uczelni się nie odbywaj±. Czy to prawda, a jeżeli tak, to czy kto¶ może mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?
Jeżeli nie to przepraszam.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: płacić czesne za wakacje

Bo takie jest prawo buszu.

To Ty nie wiesz, że prawo w tym pokręconym państwie obowi±zuje tylko "tych na dole"? Mieli¶my niestety pecha przychodz±c na ¶wiat w takim wła¶nie kraju. Pozdrawiakm.

Zbych

Zwazywszy na wszelkie poczynania rzadu, obojetnie tego, czy tego wczesniej, na wszelkie ich nieudacznictwa, ze za co sie nie wezm± to zawsze zrobione jest na lapu capu i bezmyslnie.... tez dochodze do takich wnioskow powoli....

Wracajac do WSA moze ktos cos na ten temat wiecej wie?

°°°°°°°°°°
... evaa ...

No wlasnie przydalo by sie zeby wypowiedzial sie rektor WSA ,jakim prawem ma sie placic za miesiac w ktorym sie nie chodzi do szkoly ?? ROMAN WYTLUMACZ!!!!!!

On

szkoła udaje że uczy więc wy udawjcie że nic się nie dzieje- ot takie
wielkie udawanie wszystkich i wszystkiego. I można sie bawić w
uczelnie i studentów.l

DONOS

A za co wykładowcy wyjechaliby na Karaiby, Seszele i Majorkę?! ;)

Każda wyższa uczelnia państwowa lub prywatna uchwał± swojego Senatu ustala wysoko¶ć czesnego na każdy rok akademicki. Studenci wybieraj± wariant płatno¶ci: za rok, za semestr lub wariant miesięczny. W WSA najbardziej popularny jest wariant podziału czesnego na 12 jednakowych rat choć korzystniejsze ze względu na zniżki s± inne formy płatno¶ci. Wszystko zależy od studenta.
Maciej

To znaczy, że nie płaci się za miesi±ce nauki.... tylko dwana¶cie rat za rok studiów. ...? ....OK ....to do mnie przemawia.....

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Ja także jestem usatysfakcjonowana otrzyman± informacj±. Dziekuję.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org