Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
płacić czesne za wakacje |
Słyszałam, że podobno studenci Agrobiznesu płac± czesne za miesi±ce wakacyjne, czyli te w których zajęcia na uczelni się nie odbywaj±. Czy to prawda, a jeżeli tak, to czy kto¶ może mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje? Jeżeli nie to przepraszam. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: płacić czesne za wakacje |
Bo takie jest prawo buszu.
|
|
To Ty nie wiesz, że prawo w tym pokręconym państwie obowi±zuje tylko "tych na dole"? Mieli¶my niestety pecha przychodz±c na ¶wiat w takim wła¶nie kraju. Pozdrawiakm. Zbych
|
|
Zwazywszy na wszelkie poczynania rzadu, obojetnie tego, czy tego wczesniej, na wszelkie ich nieudacznictwa, ze za co sie nie wezm± to zawsze zrobione jest na lapu capu i bezmyslnie.... tez dochodze do takich wnioskow powoli.... Wracajac do WSA moze ktos cos na ten temat wiecej wie? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
No wlasnie przydalo by sie zeby wypowiedzial sie rektor WSA ,jakim prawem ma sie placic za miesiac w ktorym sie nie chodzi do szkoly ?? ROMAN WYTLUMACZ!!!!!! On
|
|
szkoła udaje że uczy więc wy udawjcie że nic się nie dzieje- ot takie wielkie udawanie wszystkich i wszystkiego. I można sie bawić w uczelnie i studentów.l DONOS
|
|
A za co wykładowcy wyjechaliby na Karaiby, Seszele i Majorkę?! ;)
|
|
Każda wyższa uczelnia państwowa lub prywatna uchwał± swojego Senatu ustala wysoko¶ć czesnego na każdy rok akademicki. Studenci wybieraj± wariant płatno¶ci: za rok, za semestr lub wariant miesięczny. W WSA najbardziej popularny jest wariant podziału czesnego na 12 jednakowych rat choć korzystniejsze ze względu na zniżki s± inne formy płatno¶ci. Wszystko zależy od studenta. Maciej
|
|
To znaczy, że nie płaci się za miesi±ce nauki.... tylko dwana¶cie rat za rok studiów. ...? ....OK ....to do mnie przemawia..... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ja także jestem usatysfakcjonowana otrzyman± informacj±. Dziekuję. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |