Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Catering na urodziny |
Cześć, mam mały dylemat. Została mi polecona firma cateringowa na urodziny żony ale nie lubię brać kota we worku. Czy firma \"Barwy Smaku\" zagwarantuje dobrze zrobione i apetyczne jedzenie? Wolę aby szystkim smakowało bo będzie rodzina z Portugalii i nie chciałbym wtopy. Podzielicie się swoim zdaniem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Catering na urodziny |
najlepiej samemu nagotować no chyba że się nie umie,a z tymi cateringami to różnie,nie licz na opinię forum bo tak ci polecą że nie tkniesz jedzenia jak pies kija:)
|
|
Portugalczykom to nie wiem, ale Ukraińcom by smakowało
|
|
Szczerze polecam firmę z Radziłowa P. Danielewskich i nie jest to żadna reklama.
|
|
Osobiście korzystam z cateringu \"Poezja Smaku\". Najlepsze jedzenie, zawsze cała rodzina jest zachwycona. Jeśli chcecie zjeść dobrze i dużo w dobrej cenie to łap link: https://www.facebook.com/cateringpoezjasmaku/?fref=ts PS. ich ciasto własnej roboty wbija w ziemie :)
|
|
On zadal pytania a tu oczywiście reklama gniotów... Barwy smaku- znajoma korzystala o bardzo chwaliła ich menu
|
|
w sumie tez cos bym przekosil:)
|
|
Dzięki wielkie za odpowiedzi, uśmiałem się troszeczkę głównie na początku :) Powiedzcie mi tylko czy te firmy, które podaliście mają takie \"danie zakładu\" coś w tym stylu? Bo widziałem odpowiedź o cieście, które wbija w ziemię ale może coś więcej o tym? Wisienka123-Możesz mi napisać co Twoim znajomym najbardziej smakowało ? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam :)
|
|
Co do ciasta o którym pisałem to proponuje się skontaktować z kimś z tego cateringu, najlepiej wiedzą co mogą zaproponować. Jeśli chodzi o \"danie zakładu\" to z ciast polecam \"wiśniowe\"- niespotykane i naprawdę pyszne.
|
|
Dzięki Malgoth :) a jeżeli chodzi o dania mięsne to co byście mogli polecić?
|
|
Ja bym zamówiła jedzenie ze sprawdzonej restauracji.
|
|
O ile oczywiscie restauracja organizuje usługi kateringowe. Poza tym katering bywa tańszy od zamawiania poszczególnych dań z restauracja oraz wiele firm kateringowych daje takie udogodnienia jak ich talerze oraz sztućce. Potem mozesz oddac brudne talerze do firmy kateringowej a nie marnować czas na ich zmywanie: https://www.europework.pl/catering-na-urodziny-pyszne-dania-bez-przygotowywania/ Zanim jednak zdecydujecie się na konkretną firmę polecam poczytać sobie opinie o niej, zawsze warto jest zdecydować się na kogos z dobrymi rekomendacjami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |