sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Doradca finansowy - pomoc przy kredycie hipotecznym

Witam,
tak jak w temacie czy możecie kogoś polecić z Doradców Finansowych? Chodzi o pomoc przy uzyskaniu kredytu pod budowę domu. A może bardziej opłaca się samemu składać wnioski? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Doradca finansowy - pomoc przy kredycie hipotecznym

Perfekt Centrum Doradztwa Finansowego. Anna Jeziorowska

Doradca, ha, ha doradzi ale na swoją korzyść ? Najlepszym doradcą jest własne myślenie , a jak rozmawiać to tylko z dobrym sprawdzonym bankiem.

W tamtym roku braliśmy z mężem kredyt hipoteczny , jak poszliśmy do banku i mąż zapytał czy warto takiego doradce brać to pani która udzielała nam kredytu zapytała PO CO ? Bank Ci pomoże najlepiej.

No właśnie.

Jak budujesz dom idź do BOŚ może dostaniesz cos preferencyjnego

MONIŚKA - pani powiedziała co wiedziała.. ma swoją normę do wyrobienia i mobbing od rana do wieczora.
Idziesz do doradcy masz ofertę Kilkunastu banków w jednym miejscu. Wybierasz najkorzystniejszą dla siebie.
PERFECT Centrum Doradztwa Finansowego POLECAM

i tak i nie..

Ale udając się do jednego banku mam ofertę tylko z jednego...a nie wiem czy nie korzystniejsze są innych banków...u Doradcy mam możliwość porównania kilku ofert...no chyba że miałabym na tyle wolnego czasu żeby sama przejść się do banków...ale niestety nie mam...

Dziękuję za informację :)

Pozdrawiam

Po co Ci doradca? Ja biorąc kredyt na mieszkanie obeszlam prawie wszystkie banki w Lomzy, wybralam ten, ktory mial najkorzystniejsza oferte i mozna bylo zrobic cesje na ubezpieczenie. W lutym b.r najlepsza oferte dostalam w PKO BP i wlasnie ten bank wybralam. Jak jest obecnie to nie wiem. Jesli nie masz czasu na chodzenie po bankach(10 min ja jeden bank) to Twoja decyzja, ale otrzymasz takie same inf bezplatnie. Nie pochlania to az tak duzo czasu a lepiej miec korzystna oferte niz placic ogromne ubezpieczenia itp. Jakos nie ufam takim doradcom i wole sama sprawdzic oferty bo to decyzja na lata a nie kupno kiecki.

Najlepiej to chyba samodzielnie szukac oferty kredytowej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org