Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doradca finansowy - pomoc przy kredycie hipotecznym |
Witam, tak jak w temacie czy możecie kogoś polecić z Doradców Finansowych? Chodzi o pomoc przy uzyskaniu kredytu pod budowę domu. A może bardziej opłaca się samemu składać wnioski? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doradca finansowy - pomoc przy kredycie hipotecznym |
Perfekt Centrum Doradztwa Finansowego. Anna Jeziorowska
|
|
Doradca, ha, ha doradzi ale na swoją korzyść ? Najlepszym doradcą jest własne myślenie , a jak rozmawiać to tylko z dobrym sprawdzonym bankiem.
|
|
W tamtym roku braliśmy z mężem kredyt hipoteczny , jak poszliśmy do banku i mąż zapytał czy warto takiego doradce brać to pani która udzielała nam kredytu zapytała PO CO ? Bank Ci pomoże najlepiej.
|
|
No właśnie.
|
|
Jak budujesz dom idź do BOŚ może dostaniesz cos preferencyjnego
|
|
MONIŚKA - pani powiedziała co wiedziała.. ma swoją normę do wyrobienia i mobbing od rana do wieczora. Idziesz do doradcy masz ofertę Kilkunastu banków w jednym miejscu. Wybierasz najkorzystniejszą dla siebie. PERFECT Centrum Doradztwa Finansowego POLECAM i tak i nie..
|
|
Ale udając się do jednego banku mam ofertę tylko z jednego...a nie wiem czy nie korzystniejsze są innych banków...u Doradcy mam możliwość porównania kilku ofert...no chyba że miałabym na tyle wolnego czasu żeby sama przejść się do banków...ale niestety nie mam... Dziękuję za informację :) Pozdrawiam
|
|
Po co Ci doradca? Ja biorąc kredyt na mieszkanie obeszlam prawie wszystkie banki w Lomzy, wybralam ten, ktory mial najkorzystniejsza oferte i mozna bylo zrobic cesje na ubezpieczenie. W lutym b.r najlepsza oferte dostalam w PKO BP i wlasnie ten bank wybralam. Jak jest obecnie to nie wiem. Jesli nie masz czasu na chodzenie po bankach(10 min ja jeden bank) to Twoja decyzja, ale otrzymasz takie same inf bezplatnie. Nie pochlania to az tak duzo czasu a lepiej miec korzystna oferte niz placic ogromne ubezpieczenia itp. Jakos nie ufam takim doradcom i wole sama sprawdzic oferty bo to decyzja na lata a nie kupno kiecki.
|
|
Najlepiej to chyba samodzielnie szukac oferty kredytowej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |