wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziś 22.40 Program II TVP o ŁKS?

"Warto rozmawiać" - Sytuacja podbramkowa, program prawdopodobnie dotyczacy problemów ŁKS - taki sygnał otrzymałem. Sami mozecie zweryfikować.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziś 22.40 Program II TVP o ŁKS?

weryfikujemy!!!!!!!!!

i jak było coś???

To oglądaj to się dowiesz!!!!

co madrego powiedzieli?

tak: "to pokolenie jest juz stracone"
dosłownie przed chwilą :)

Ogólnie Engel w stosunku do Klubu, piłkarzy i kibiców zachował się ok, może trochę minimalnie pojechał po Urzędzie Miasta. Pokazali też nasz stadion, który prowadzący program nazwał... cmentarzem... No i były też urywki z meczu ŁKS-MKS, doping kibiców, oprawa, feta po awansie... Aż się łezka w oku zakręciła jak to wszystko roztrwoniono...

wpizdu zapomnialem i nie obejrzalem :(

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

ja tez :(((((( moze bedzie powtorka?>?

Szanowny panie J.B wracaj skądżeś przyszedł i wstydu miastu oszczędź.
Nie chcę, żeby przez ciebie cała Polska z Łomży się śmiała

PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ

Powiem krótko: Świetny program. Brawo dla Engela!

Czy może ktoś nagrał??

Mnie wkurzył troche ten dziennikarz mowiac ze takie dziury jak Łomża i Gostyń powinni w 5 lidze siedzieć i nie awansowywac wyzej...Po to są te szczeble by najlepsze druzyny awansowywaly wyzej i graly z leszpymi przeciez jakby caly czasgraly w jedej lidze te samy kluby to by bylo nudne!!

____
^_^

ma ktos nagrany ten program ?

www.wartorozmawiac.tvp.pl Powtórka programu podobno ma być dzisiaj na tvp polonia o 22...

____
^_^

nie mam polonii ...

Cmentarz to prawda a jak można inaczej nazwać. Teraz dowiedziałem się jak to było z Engelem naprawde respekt dla niego , myślałem że się dowiem czemu zrezygnował z stanowiska trenera ŁKS-u . I jedno ważno rzecz powiedzieli dopuki stadion będzie miasta to nic nie będzie miasto nic w tej sprawie nie robi żeby jakiegoś poważnego inwestora który zainwestuje w ten klub stadion . A i tam jeden pan mówił że budujmy poniki muzea sportu no z takim nastawieniem jak teraz tu nie długo to np nasz stadion to będzie pomnik sportu zarośnie nikt nie będzie interesować się sportem tylko do muzeów chodzić ! To swoją drogo ale lepiej żeby budowali boiska stadiony baseny niż muzeum w którym zobacze pana Michała Listkiewicza który będzie się chwalić że tyle i tyle zarobił i że Polsko Reprezentacje Na MŚ w pierwszej rundzie wywalili ... szkoda myślałem że jak będe miał już tych lat to Łomża będzie normalnym funcjonalnym miastem a nie bando kretynów którzy nic nie potrafią tylko budować rądka i tak za pierwszym razem im nie wychodzi .!

W Kielcach zbudowano stadio. Żeby w łomży powstał przynajmnie połowe mniejszy....

Zobaczymy, może ktoś dzięki programowi nam pomoże, oby...

...

imo nic nie pomoze... nawet jesli pojawia sie dzieki temu ludzie chetni do pomocy przy budowie stadionu, to miasto i tak zapewne z tego nie skorzysta..bo po co

jak pozostanie obecny Prezudent to stadion bedzie ale w ZAMBROWIE

PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ

Czarno na białym pokazali kto jest winien dzisiejszej sytuacji. To prezydenci Łomży! Upolitycznili Zarząd klubu, wyrzucili z niego fachowców i sponsorów, bo jak można pozwolić komuś coś tu zrobić! Potraktujmy ich w wyborach należycie!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org