Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś 22.40 Program II TVP o ŁKS? |
"Warto rozmawiać" - Sytuacja podbramkowa, program prawdopodobnie dotyczacy problemów ŁKS - taki sygnał otrzymałem. Sami mozecie zweryfikować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś 22.40 Program II TVP o ŁKS? |
weryfikujemy!!!!!!!!!
|
|
i jak było coś???
|
|
To oglądaj to się dowiesz!!!!
|
|
co madrego powiedzieli?
|
|
tak: "to pokolenie jest juz stracone" dosłownie przed chwilą :)
|
|
Ogólnie Engel w stosunku do Klubu, piłkarzy i kibiców zachował się ok, może trochę minimalnie pojechał po Urzędzie Miasta. Pokazali też nasz stadion, który prowadzący program nazwał... cmentarzem... No i były też urywki z meczu ŁKS-MKS, doping kibiców, oprawa, feta po awansie... Aż się łezka w oku zakręciła jak to wszystko roztrwoniono...
|
|
wpizdu zapomnialem i nie obejrzalem :( ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ja tez :(((((( moze bedzie powtorka?>?
|
|
Szanowny panie J.B wracaj skądżeś przyszedł i wstydu miastu oszczędź. Nie chcę, żeby przez ciebie cała Polska z Łomży się śmiała PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
Powiem krótko: Świetny program. Brawo dla Engela!
|
|
Czy może ktoś nagrał??
|
|
Mnie wkurzył troche ten dziennikarz mowiac ze takie dziury jak Łomża i Gostyń powinni w 5 lidze siedzieć i nie awansowywac wyzej...Po to są te szczeble by najlepsze druzyny awansowywaly wyzej i graly z leszpymi przeciez jakby caly czasgraly w jedej lidze te samy kluby to by bylo nudne!! ____ ^_^
|
|
ma ktos nagrany ten program ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
www.wartorozmawiac.tvp.pl Powtórka programu podobno ma być dzisiaj na tvp polonia o 22... ____ ^_^
|
|
nie mam polonii ... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Cmentarz to prawda a jak można inaczej nazwać. Teraz dowiedziałem się jak to było z Engelem naprawde respekt dla niego , myślałem że się dowiem czemu zrezygnował z stanowiska trenera ŁKS-u . I jedno ważno rzecz powiedzieli dopuki stadion będzie miasta to nic nie będzie miasto nic w tej sprawie nie robi żeby jakiegoś poważnego inwestora który zainwestuje w ten klub stadion . A i tam jeden pan mówił że budujmy poniki muzea sportu no z takim nastawieniem jak teraz tu nie długo to np nasz stadion to będzie pomnik sportu zarośnie nikt nie będzie interesować się sportem tylko do muzeów chodzić ! To swoją drogo ale lepiej żeby budowali boiska stadiony baseny niż muzeum w którym zobacze pana Michała Listkiewicza który będzie się chwalić że tyle i tyle zarobił i że Polsko Reprezentacje Na MŚ w pierwszej rundzie wywalili ... szkoda myślałem że jak będe miał już tych lat to Łomża będzie normalnym funcjonalnym miastem a nie bando kretynów którzy nic nie potrafią tylko budować rądka i tak za pierwszym razem im nie wychodzi .!
|
|
W Kielcach zbudowano stadio. Żeby w łomży powstał przynajmnie połowe mniejszy.... Zobaczymy, może ktoś dzięki programowi nam pomoże, oby... ...
|
|
imo nic nie pomoze... nawet jesli pojawia sie dzieki temu ludzie chetni do pomocy przy budowie stadionu, to miasto i tak zapewne z tego nie skorzysta..bo po co
|
|
jak pozostanie obecny Prezudent to stadion bedzie ale w ZAMBROWIE PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA IDZIE DALEJ
|
|
Czarno na białym pokazali kto jest winien dzisiejszej sytuacji. To prezydenci Łomży! Upolitycznili Zarząd klubu, wyrzucili z niego fachowców i sponsorów, bo jak można pozwolić komuś coś tu zrobić! Potraktujmy ich w wyborach należycie!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |