Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyciagarka w Quadzie |
Cześć orientuje sie może ktoś z was kto naprawia w naszym miescie lub okolicach wyciągarki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyciagarka w Quadzie |
Kwestia co się w niej zepsuło - jeśli silnik się upalił to specjalistów od przewijania silników elektrycznych jest paru w Łomży. A jeśli wyciągarka jest chińska, to nie jestem pewien czy warto ją wogóle naprawiać.
|
|
nie nic z tych rzeczy,wszystko sprawne wyciagarka firmy Dragon Winch,problem jest tego typu że hamulec nie trzyma i raczej prawdopodobne że trzeba wymienić samo to pokrentełko z boku co sie ją odblokowuje na szybkie rozwijanie a potem blokujesz je na wolne wciąganie,ja nie mam pomysłu jak tam sie dobrać i gdzie znalezć tą część pokrętełka na wymianę.dla tego pytam bo zupełnie nie wiem do kogo z tym ruszyć??
|
|
Tak apropo to rozbierałem ja w celu przeczyszczenia i przesmarowania i wszystko chodzi gładko i bezproblemowo ale przy wciąganiu łapiąc za linkę bęben wyciągarki nadal się kręci ale lina się nie nawija,zostaje w ręku bez żadnego oporu hmm..
|
|
Najprawdopodobniej albo sprzegło ci padlo lu8b cos w ukladzie planetarnym.kwestia zajrzania,i jaka to firma? dragon,warn? BACA
|
|
Zawsze zostaje ci wysyłka do serwisu: Serwis Centralny ul. Kasztanowa 15 32-085 Modlniczka/ k. Krakowa tel. (12) 412 20 90; 608 427 742 e-mail: krakow@dragonwinch.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |