wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyciagarka w Quadzie

Cześć orientuje sie może ktoś z was kto naprawia w naszym miescie lub okolicach wyciągarki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyciagarka w Quadzie

Kwestia co się w niej zepsuło - jeśli silnik się upalił to specjalistów od przewijania silników elektrycznych jest paru w Łomży.

A jeśli wyciągarka jest chińska, to nie jestem pewien czy warto ją wogóle naprawiać.

nie nic z tych rzeczy,wszystko sprawne wyciagarka firmy Dragon Winch,problem jest tego typu że hamulec nie trzyma i raczej prawdopodobne że trzeba wymienić samo to pokrentełko z boku co sie ją odblokowuje na szybkie rozwijanie a potem blokujesz je na wolne wciąganie,ja nie mam pomysłu jak tam sie dobrać i gdzie znalezć tą część pokrętełka na wymianę.dla tego pytam bo zupełnie nie wiem do kogo z tym ruszyć??

Tak apropo to rozbierałem ja w celu przeczyszczenia i przesmarowania i wszystko chodzi gładko i bezproblemowo ale przy wciąganiu łapiąc za linkę bęben wyciągarki nadal się kręci ale lina się nie nawija,zostaje w ręku bez żadnego oporu hmm..

Najprawdopodobniej albo sprzegło ci padlo lu8b cos w ukladzie planetarnym.kwestia zajrzania,i jaka to firma? dragon,warn?

BACA

Zawsze zostaje ci wysyłka do serwisu:

Serwis Centralny
ul. Kasztanowa 15
32-085 Modlniczka/ k. Krakowa

tel. (12) 412 20 90; 608 427 742
e-mail: krakow@dragonwinch.com

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org