Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyński Hip Hop |
Czy ktoś słyszał o Łomżyńskich Raperach ? Ich nuty , Nielegale Demówki Jak Ktoś POsiada i zna osoby które rapują unas w mieście to piszcie wszystko. Trzeba promować naszych z Osiedli ! <ELO>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyński Hip Hop |
buhahah promowac? hehe banda pozerów Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Ja miałem kiedys nutke raperów z łomży ale gdzie się zapodziała i wcale nieźle rapują,chociaż niezabardzo lubie rap.
|
|
Ja czasem lubie sobie porapowac ;)
|
|
Hej. Kieduś nagdywali chłopaki z Południa. Pamiętam,że to był szał. Jak odnajdę gdzieś płytkę to dam znać. Wiem tylko, że są teraz w wa-wie i chyba już nie nagrywają. a szkoda. dobży byli:( szyszunia
|
|
dobży no...byli, byli dobzy
|
|
Osobiście znam jeden zespół łomzyński który pracuje nad drugim krążkiem. Zespół nosi nazwe EFFEKT. mam ich płytke i jest nprawde dobra. I mam jeszcze płytke zespołu EWP.Ale oni juz chyba nie nagrywają a też było co posłuchac ;) Michał
|
|
A ja znam RGW Sqład...czy jakoś tak.... Mo0i znajomi :) kumpel niezłe teksty składa:)
|
|
Tyku. To Góral i Wądołek ;)
|
|
ja znam majeś ma swoją płytke c2s(człowiek dwa słowa) tez spiewają chłopaki Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
słyszałem jeszcze o takich składach ja Jantar Squad ale nie wiem co to jest dokładnie. pozdro ;) Michał
|
|
Jantar squad...to Adek i ktoś jeszcze......Bartes....teraz to jeszcze doszedł do RGW mój kumpel.:))
|
|
tyku a ty zielińskiego to znasz ?
|
|
Zielińskiego Adama????Jak by co to ja mam nutki RGW.
|
|
Ps...proste że go znam(jeżeli Adam) to ziomal w moim wieku:))) uczył się w równoległej klasie
|
|
No widzisz a teraz ja się z nim ucze ostatnio byłem u niego a pały nie ma miał mi płytke rgw nagrać . Słyszałem ze jakies panienki przyprowadza do siebie Łobuziak! ty a może my się znamy a nie wiemy o tym hA
|
|
wezcie od siebie nr gadu, co?
|
|
Bartes... jak chcesz to napisz 7045249
|
|
Witam. Ja mam płytkę (demo) takiego zespołu jak Generacja. Nawet fajnia ale mają niestety tylko 8 utworów w tym dwa instrumentale. Jak ktoś chce to mogę podesłac.
|
|
kuma, ja byłbym chętny :) mógłbyś mi podesłac to płytke, zobaczyłbym co to za music.Z góry dziękuje pozdro ;) Majkel
|
|
Majkel to daj jakieś namiary na siebie. Najlepiej numer gg to chętnie podeśle:D
|
|
GG to 5724072 ;) Majkel
|
|
grzebałem troche w soich płytkach z dawnych lat i odnalazłem to płytke "c2s" i jest spoko ;) Majkel
|
|
Emano ja chcetnie bym sobie posłuchał wdzieczny bym był żeby ktoś mi przesłał pare nutek E-mail Piter_iza_skate@autograf.pl ...Dziękówa!
|
|
jeżeli chcecie wiedziec to jest jeden taki zespół o nazwie 18-400 wiem że mają taką nutkę " Łomżyńska Familia " .... Z resztą dużo jest amatorów w Łomży...
|
|
Kiedys Moze Slyszeliscie Najlepsza Plyte z Łomży ŁZM Pakt (Mtdk i EWP) chciecie nowe kawalki Mtdk to na stronie www.mtdk.republika.pl
|
|
Szukam kogoś kto posiada płytke "Dzika" Łomżyńskiego Zawodnika.
|
|
http://effekt.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzYyOTcuaHRtbA== Proponuje wejsc na ta strone.
|
|
W niedziele (3 września) na Łomżyńskiej Strzelnicy odbedzie sie festyn a o godz. 15:00 odbedzie sie pokaz malowania graffiti, break dance, oraz wystopi Łomżyński skład hip-hop'owy. Zapraszam wszystkich
|
|
3 Września mecz będzie =/=/
|
|
nie znam tego zawodnika nie posiadam płyty" Dzika" ??? waldek27 Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym.
|
|
Nie słucham zbyt często hip hopu, ale płytę jednego łomżyńskiego zespołu miałem. To EWP, a takie piosenki jak „Siwy dym”, czy „Londyńczyków świat” były dla mnie dużymi hitami. Z tego co wiem chłopaki już nie nagrywają, zajęli się biznesem. A szkoda, bo jak na mój gust to dobrzy byli. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
c2s dobry kolezka. robi troche swoich bitow. polecam.... youtube
|
|
posluchajcie lepiej sobie dobrej plyty , "Łap za mikrofon" jak dla mnie najlepszy łomżyński nielegal
|
|
kiedys slyszalem nutke chlopaków z poludnia , , Biela i Rambo Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)
|
|
kollataj na tym festynie na bank z asw zagraja hehe oni sa na kazdym rodzinnym pikniku. a majes to ich prezes he na poludniu spiewaja ladnie chlopaki misiek bielak(chyba nie chce zmyslac) i juz nie pamietam juz kto z ks. janusza(nie mowie oczywiscie o misku z asw rzecz jasna) ale oni maja troche pojecia no i dziku chociaz niespodobalo mi sie jak na youtube w tytule podpisane bylo jako dziku i ostr co chyba mialo ulatwic odnalezienie jego nut ale ogolnie spoko moze to nie jego robota nie wiem, dobrze ze cossie dzieje u nas
|
|
sprawdz http://www.youtube.com/watch?v=wVl4G_7CBGA pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |