wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyński Hip Hop

Czy ktoś słyszał o Łomżyńskich Raperach ? Ich nuty , Nielegale Demówki Jak Ktoś POsiada i zna osoby które rapują unas w mieście to piszcie wszystko. Trzeba promować naszych z Osiedli ! <ELO>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyński Hip Hop

buhahah promowac? hehe banda pozerów

Jack Daniels rulezzzzzzz

Ja miałem kiedys nutke raperów z łomży ale gdzie się zapodziała i wcale nieźle rapują,chociaż niezabardzo lubie rap.

Ja czasem lubie sobie porapowac ;)

Hej. Kieduś nagdywali chłopaki z Południa. Pamiętam,że to był szał. Jak odnajdę gdzieś płytkę to dam znać. Wiem tylko, że są teraz w wa-wie i chyba już nie nagrywają. a szkoda. dobży byli:(

szyszunia

dobży

no...byli, byli dobzy

Osobiście znam jeden zespół łomzyński który pracuje nad drugim krążkiem. Zespół nosi nazwe EFFEKT. mam ich płytke i jest nprawde dobra. I mam jeszcze płytke zespołu EWP.Ale oni juz chyba nie nagrywają a też było co posłuchac ;)

Michał

A ja znam RGW Sqład...czy jakoś tak.... Mo0i znajomi :) kumpel niezłe teksty składa:)

Tyku. To Góral i Wądołek ;)

ja znam majeś ma swoją płytke c2s(człowiek dwa słowa) tez spiewają chłopaki

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

słyszałem jeszcze o takich składach ja Jantar Squad ale nie wiem co to jest dokładnie. pozdro ;)

Michał

Jantar squad...to Adek i ktoś jeszcze......Bartes....teraz to jeszcze doszedł do RGW mój kumpel.:))

tyku a ty zielińskiego to znasz ?

Zielińskiego Adama????Jak by co to ja mam nutki RGW.

Ps...proste że go znam(jeżeli Adam) to ziomal w moim wieku:))) uczył się w równoległej klasie

No widzisz a teraz ja się z nim ucze ostatnio byłem u niego a pały nie ma miał mi płytke rgw nagrać . Słyszałem ze jakies panienki przyprowadza do siebie Łobuziak! ty a może my się znamy a nie wiemy o tym hA

wezcie od siebie nr gadu, co?

Bartes... jak chcesz to napisz 7045249

Witam. Ja mam płytkę (demo) takiego zespołu jak Generacja. Nawet fajnia ale mają niestety tylko 8 utworów w tym dwa instrumentale. Jak ktoś chce to mogę podesłac.

kuma, ja byłbym chętny :) mógłbyś mi podesłac to płytke, zobaczyłbym co to za music.Z góry dziękuje pozdro ;)

Majkel

Majkel to daj jakieś namiary na siebie. Najlepiej numer gg to chętnie podeśle:D

GG to 5724072 ;)

Majkel

grzebałem troche w soich płytkach z dawnych lat i odnalazłem to płytke "c2s" i jest spoko ;)

Majkel

Emano ja chcetnie bym sobie posłuchał wdzieczny bym był żeby ktoś mi przesłał pare nutek E-mail Piter_iza_skate@autograf.pl ...Dziękówa!

jeżeli chcecie wiedziec to jest jeden taki zespół o nazwie 18-400 wiem że mają taką nutkę " Łomżyńska Familia " .... Z resztą dużo jest amatorów w Łomży...

Kiedys Moze Slyszeliscie Najlepsza Plyte z Łomży ŁZM Pakt (Mtdk i EWP) chciecie nowe kawalki Mtdk to na stronie www.mtdk.republika.pl

Szukam kogoś kto posiada płytke "Dzika" Łomżyńskiego Zawodnika.

http://effekt.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMzYyOTcuaHRtbA==

Proponuje wejsc na ta strone.

W niedziele (3 września) na Łomżyńskiej Strzelnicy odbedzie sie festyn a o godz. 15:00 odbedzie sie pokaz malowania graffiti, break dance, oraz wystopi Łomżyński skład hip-hop'owy.
Zapraszam wszystkich

3 Września mecz będzie =/=/

nie znam tego zawodnika nie posiadam płyty" Dzika" ???

waldek27

Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym.

Nie słucham zbyt często hip hopu, ale płytę jednego łomżyńskiego zespołu miałem. To EWP, a takie piosenki jak „Siwy dym”, czy „Londyńczyków świat” były dla mnie dużymi hitami. Z tego co wiem chłopaki już nie nagrywają, zajęli się biznesem. A szkoda, bo jak na mój gust to dobrzy byli.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

c2s dobry kolezka. robi troche swoich bitow. polecam.... youtube

posluchajcie lepiej sobie dobrej plyty , "Łap za mikrofon" jak dla mnie najlepszy łomżyński nielegal

kiedys slyszalem nutke chlopaków z poludnia , , Biela i Rambo

Mam nadzieje, że będzie więcej dziewczyn za kierownicą ciężarówek , nie nudzi sie na pauzach :):)

kollataj na tym festynie na bank z asw zagraja hehe oni sa na kazdym rodzinnym pikniku. a majes to ich prezes he na poludniu spiewaja ladnie chlopaki misiek bielak(chyba nie chce zmyslac) i juz nie pamietam juz kto z ks. janusza(nie mowie oczywiscie o misku z asw rzecz jasna) ale oni maja troche pojecia no i dziku chociaz niespodobalo mi sie jak na youtube w tytule podpisane bylo jako dziku i ostr co chyba mialo ulatwic odnalezienie jego nut ale ogolnie spoko moze to nie jego robota nie wiem, dobrze ze cossie dzieje u nas

sprawdz http://www.youtube.com/watch?v=wVl4G_7CBGA pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org