Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik |
Cześć. Jako że jest, to mój pierwszy post na tym forum, proszę o wyrozumiałość. Wstyd się przyznać, ale zostawiłem auto na hamulcu ręcznym przez kilka tygodni. Nadarzyła się okazją wyjazdu i w całym tym zamieszaniu kompletnie o tym zapomniałem. Szukam mechanika, który mógłby mi pomóc. Kogo polecacie? Dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik |
a nie mozesz w ten bęben jebnąc mlotkiem? zdejmij kolo i uderz z 2 razy powinno odpuscic albo zlap za linke i poruszaj nią :) przeciez nie ma -20 zeby zlapalo tak mocno
|
|
i taka porada na zachodzie warta jest 1000 euro. Tzn mechanik bierze 1001euro, z tego 1 za je yebnięcie młotkiem, a 1000 za to ze wie gdzie yebnąć.
|
|
Jeśli chodzi o mechanikę pojazdu, to mam do tego dwie lewe ręce. Niby proste rozwiązanie, ale zwyczajnie nie ufam sobie w tej materii.
|
|
No to przyjacielu najlepiej wezwij lawetę!
|
|
Witam. Jak sobie nie poradziłeś to daj znać pomogę co za auto? nawet na jutro rano podjade jak bedziesz zainteresowany to daj znać na: 604676520
|
|
co do porady by młotkiem to tylko chwilowo pomaga by zjechac za dzień lub 2 to samo bedzie i co znowu młotek z sobą wozić i pewnie coraz większy nie obejdzie się raczej bez wymiany linki a w bardziej drastycznym przypadku zaciski trzymają więc zapraszam pomogę zaprowadzic na warsztat i usune usterke
|
|
Na wstecznym przejedz się i powiną puścić ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |