czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Anders - bardzo dobry wybór?

Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Ktoś był w nim w Starych Jabłonkach?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Anders - bardzo dobry wybór?

kuglarzu - lewacki manipulancie mam takie przeczucie, ze nie zalezy ci na opiniach o tym hotelu. Masz swoje guru na wyborowej.

Red Is Bad

Jak w radiowej trójce.Puk,puk,puk.ZAPRASZAMY DO REKLAMY.

Przeczytać regulamin forum. Przy okazji zbadasz umiejętność czytania ze zrozumieniem.

66letnia stara dopa, oderwana od polskiej rzeczywistości , całe życie w Anglii i Ameryce,

a tak może wiecie OD KIEDY ma polskie obywatelstwo ?

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Anders, bardzo dobry wybór. Bardzo dużo dobrego zrobiła i zrobi dla Polski. Na pewno więcej niż niektórzy pseudo Polacy mieszkający całe życie w kraju. Jestem dumna z naszego obecnego rządu. Nareszcie prawdziwi patrioci podejmują decyzje.

Ja też jestem dumny Basiuniu ze swojego życia. A możesz rozwinąć pojęcie prawdziwego patrioty?! Czym się różni prawdziwy patriota od nieprawdziwego? Wojny - tej światowej to oni nie znają, więc kiedy te wartości patriotyczne u nich się ujawniły ?? Napisz chociaż dwa słowa. Tylko nie przez negację opozycji, tylko na temat zasług obecnych patriotów. Śmiało, czekamy !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org