Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anders - bardzo dobry wybór? |
Położony nad brzegiem jeziora Szeląg Mały, w Taborskich lasach – hotel blisko natury. Ktoś był w nim w Starych Jabłonkach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anders - bardzo dobry wybór? |
kuglarzu - lewacki manipulancie mam takie przeczucie, ze nie zalezy ci na opiniach o tym hotelu. Masz swoje guru na wyborowej. Red Is Bad
|
|
Jak w radiowej trójce.Puk,puk,puk.ZAPRASZAMY DO REKLAMY.
|
|
Przeczytać regulamin forum. Przy okazji zbadasz umiejętność czytania ze zrozumieniem.
|
|
66letnia stara dopa, oderwana od polskiej rzeczywistości , całe życie w Anglii i Ameryce, a tak może wiecie OD KIEDY ma polskie obywatelstwo ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Anders, bardzo dobry wybór. Bardzo dużo dobrego zrobiła i zrobi dla Polski. Na pewno więcej niż niektórzy pseudo Polacy mieszkający całe życie w kraju. Jestem dumna z naszego obecnego rządu. Nareszcie prawdziwi patrioci podejmują decyzje.
|
|
Ja też jestem dumny Basiuniu ze swojego życia. A możesz rozwinąć pojęcie prawdziwego patrioty?! Czym się różni prawdziwy patriota od nieprawdziwego? Wojny - tej światowej to oni nie znają, więc kiedy te wartości patriotyczne u nich się ujawniły ?? Napisz chociaż dwa słowa. Tylko nie przez negację opozycji, tylko na temat zasług obecnych patriotów. Śmiało, czekamy !! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |