Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sasiedzi w okolicy |
Nie sadzilam,ze bede musiala po raz drugi odezwac sie w tej sprawie na portalu lomzynskiej gazety. Szczegolnie w okresie adwentowym powinien byc czas spokoju i wyciszenia. Niestety! Jestem maltretowana przez okoliczna \"druzyne\",ktora doprowadzila mnie w tej chwili do takiego stanu,ze wyszlam na dwor -tj 5h rano-i szukalam osoby,ktora slownie bez zadnego \"pardonu\"mnie kaleczy slownie,po polsku i po niemiecku. Doszlam do ulicy Poznanskiej 72 i slyszalam slowa po niemiecku i po polsku. Ktos po prostu sie bawi i czerpie z tego swoja radosc zycia ! Nie wiem kto tym kieruje,ale na razie odnosi pelny sukces ! Moj dom jest caly naglosniony i caly czas jestem psychicznie maltretowana! Pies tez nie wrocil ,mam nadzieje,ze zlozliwosc ludzka nie odbije sie na moim czworonoznym przyjacielu ! Moje nazwisko juz wczesniej podalam,takze mowie prawde!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sasiedzi w okolicy |
Kobieto nie wiem czy ci współczuć bo chyba coś jest nie halo to ty o tej piątej rano szlas za kimś czy słyszałaś tylko głosy bo jakoś trudno mi uwierzyć że ktoś się darl przez co przez megafon bo wcześniej pisałaś sąsiedztwo z nowoprojektowanej to ładny kawałek drogi .chyba Nie twierdzę że historia jest zmyslona ale może potrzebna tu jest pomoc jakiegoś lekarza specjalisty. ***************
|
|
Natomiast ja nic nie rozumiem z tego bełkotu...
|
|
Trochę mi to przypomina historię z Białegostoku: https://www.youtube.com/watch?v=aBldnL4fY08
|
|
kazdy ma prawo do swojego zdania! Tak naprawde to przekazalam tylko swoje klopoty i nikt nie ma prawa drugiego czlowieka w taki sposob obrazac i kierowac do specjalisty lekarza. Jednak ludzka zlozliwosc jest \"nieskonczona\"
|
|
ale o co chodzi?
|
|
Głosy jakieś słyszy.
|
|
Gaz rozmowny jej sąsiad wpuszcza pod beret :)
|
|
O 5 rano to można policję wezwać, a nie łazić, w du... mózgu szukać i niezrozumiałe żale wylewać w gazetach lub na forum.
|
|
Dobrze mówi Niemcy weszli!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |