Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uszkodzenie auta |
Stuknąłem samochód w piątek 12 grudnia na parkingu między Lidlem i Sytą Panną. Poszkodowanego proszę o kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uszkodzenie auta |
nie ma takiej daty jak piątek 12 grudnia 2015 roku bigi2004
|
|
po co sie przyznajesz ?pewnie wiesz ze i tak cie znajdzie ;) teraz juz za pozno na oswiadczenie . OC tego nie pokryje ..
|
|
Słusznie, pomyliłem się, piątek 11 grudnia.
|
|
Mimo wszystko mam nadzieję, że znajdzie się kierowca, którego skrzywdziłem. Szkoda mi go po prostu. Nie chciałbym być na jego miejscu. OC nie pokryje, ale trudno.
|
|
Wspaniały gest. Kimkolwiek jesteś, należy Ci się SZACUNEK. Zapewniam Cię DOBRO POWRACA ! :)
|
|
Nie no oc pokryje jak sie nie dowie ze uciekles z miejsca zdarzenia ,bedziesz musial dobrze gadac
|
|
Napisz oświadczenie jak się znajdzie poszkodowany i po sprawie. Nie będziesz musiał w ogóle gadać.
|
|
Za rady dziękuję i za miłe słowa. Z tym dobrem to przesada. Co najwyżej, mogę mieć nadzieję, że... zło nie powróci ;)
|
|
Trzeba było zostawić swój nr tel za wycieraczką. Nie wszyscy zaglądają na 4lomza
|
|
jak sie zglosi napisz date aktualna i zgłaszajcie i przejdzie bez problemu
|
|
Spoko niech skłamie z datą a oni niech sprawdzą monitoring na pewno się uda :O
|
|
taaaaa no naciagna na miliardy---- szkodę parkingowa beda sprawdzac jezeli obaj kierujacy stwierdza ze tak było --puknij sie w czolo kwinto no chyba ze strzelisz z ucha do ubezpieczyciela hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |