piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
uszkodzenie auta

Stuknąłem samochód w piątek 12 grudnia na parkingu między Lidlem i Sytą Panną. Poszkodowanego proszę o kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: uszkodzenie auta

nie ma takiej daty jak piątek 12 grudnia 2015 roku

bigi2004

po co sie przyznajesz ?pewnie wiesz ze i tak cie znajdzie ;) teraz juz za pozno na oswiadczenie . OC tego nie pokryje ..

Słusznie, pomyliłem się, piątek 11 grudnia.

Mimo wszystko mam nadzieję, że znajdzie się kierowca, którego skrzywdziłem. Szkoda mi go po prostu. Nie chciałbym być na jego miejscu. OC nie pokryje, ale trudno.

Wspaniały gest. Kimkolwiek jesteś, należy Ci się SZACUNEK. Zapewniam Cię DOBRO POWRACA ! :)

Nie no oc pokryje jak sie nie dowie ze uciekles z miejsca zdarzenia ,bedziesz musial dobrze gadac

Napisz oświadczenie jak się znajdzie poszkodowany i po sprawie. Nie będziesz musiał w ogóle gadać.

Za rady dziękuję i za miłe słowa. Z tym dobrem to przesada. Co najwyżej, mogę mieć nadzieję, że... zło nie powróci ;)

Trzeba było zostawić swój nr tel za wycieraczką. Nie wszyscy zaglądają na 4lomza

jak sie zglosi napisz date aktualna i zgłaszajcie i przejdzie bez problemu

Spoko niech skłamie z datą a oni niech sprawdzą monitoring na pewno się uda :O

taaaaa no naciagna na miliardy---- szkodę parkingowa beda sprawdzac jezeli obaj kierujacy stwierdza ze tak było --puknij sie w czolo kwinto no chyba ze strzelisz z ucha do ubezpieczyciela hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org