Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szyba samochodowa |
Witam; Może ktoś wie gdzie w Łomzy mozna tanio wstawić przednią szybę do Renault Megane rok.prod.2002 Pozdrawiam Dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szyba samochodowa |
Popatrz w necie numeru. Nie wiem czy tanio ale wiem ze fachowo.Polecam firme EVELIN na Legionow,za piekarnia Kraska.
|
|
Też się interesowałem wymianą i dzwoniłem do firmy EVELIN na Legionów mają szyby Nordglass 360zł+120 robocizna a w Ełku mają Nordglass i Pilkingtona i za 380 z robocizno ma vw passata2003r
|
|
Dzięki, jezeli przypomni Ci sie jeszcze jakies miejsce to daj znac będę wdzięczny
|
|
A ja mam szybę do forda mondeo z 1993r. Zapraszam jak ktoś chcę skorzystać.
|
|
ja do mondeo wstawialem na krasce porazka 500zl i po tym wstawieniu nowejnawet nie uszczelnili i nawet maly deszcz woda leciala na dywanik jak pojechalem to nie chcieli gwarancji uznac kazali zostawic auto i znow na koszt chcieli naciagnac a wysterczylo plastiki odkrecic wycieraczki zdjac i silikokonu wlozyc i nie leci brak slow
|
|
Jak szukasz taniej to zobacz w Konarzycach ul. Łomżyńska 50 na przeciw takiego małego sklepu. Może rozejrzyj się za szybą z rozbitka, z auta na części? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
http://autoszybywykowski.pl/ Na pewno będzie taniej niż w konkurencji.... http://autoszybywykowski.pl/kontakt.php
|
|
Jeśli ma się jakąś pomocną dłoń to lepiej zrobić to z tym kimś i odwdzięczyć się dobrym whisky, niż jechać do serwisu gdzie zedrą dużo większą kasę. Ostatnio sam wymieniałem u siebie tylną szybę, pomagał mi przyjaciel. Zamówiłem stąd: auto szyby. Zapłaciłem łącznie z wysyłką coś około 220zł. Do tego doszło parę dyszek za jacka danielsa dla przyjaciela. A sklep na prawdę polecam, wysyłka ekspresowa i bardzo szeroki asortyment.
|
|
|
Niezłe ma wymagania ten twój kumpel...
|
|
...Jack Daniels? A \"złota loszka\" z biedrony nie wystarczyłaby?
|
|
Z tego co wiem wiele rzeczy można znaleźć w sieci- takich które ciężko znaleźć w sklepach stacjonarnych. Możesz sprawdzić chociażby tutaj- warsztat samochodowy kraków. Co prawda sam warsztat jest w Krakowie, ale oni prowadzą sprzedaż internetową, sami z mężem coś tam zamawialiśmy
|
|
w każdej biedronce Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |