piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szyba samochodowa

Witam;

Może ktoś wie gdzie w Łomzy mozna tanio wstawić przednią szybę do Renault Megane rok.prod.2002

Pozdrawiam
Dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szyba samochodowa

Popatrz w necie numeru.
Nie wiem czy tanio ale wiem ze fachowo.Polecam firme EVELIN na Legionow,za piekarnia Kraska.

Też się interesowałem wymianą i dzwoniłem do firmy EVELIN na Legionów mają szyby Nordglass 360zł+120 robocizna a w Ełku mają Nordglass i Pilkingtona i za 380 z robocizno ma vw passata2003r

Dzięki, jezeli przypomni Ci sie jeszcze jakies miejsce to daj znac będę wdzięczny

A ja mam szybę do forda mondeo z 1993r. Zapraszam jak ktoś chcę skorzystać.

ja do mondeo wstawialem na krasce porazka 500zl i po tym wstawieniu nowejnawet nie uszczelnili i nawet maly deszcz woda leciala na dywanik jak pojechalem to nie chcieli gwarancji uznac kazali zostawic auto i znow na koszt chcieli naciagnac a wysterczylo plastiki odkrecic wycieraczki zdjac i silikokonu wlozyc i nie leci brak slow

Jak szukasz taniej to zobacz w Konarzycach ul. Łomżyńska 50 na przeciw takiego małego sklepu. Może rozejrzyj się za szybą z rozbitka, z auta na części?

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

http://autoszybywykowski.pl/ Na pewno będzie taniej niż w konkurencji....
http://autoszybywykowski.pl/kontakt.php

Jeśli ma się jakąś pomocną dłoń to lepiej zrobić to z tym kimś i odwdzięczyć się dobrym whisky, niż jechać do serwisu gdzie zedrą dużo większą kasę. Ostatnio sam wymieniałem u siebie tylną szybę, pomagał mi przyjaciel. Zamówiłem stąd: auto szyby. Zapłaciłem łącznie z wysyłką coś około 220zł. Do tego doszło parę dyszek za jacka danielsa dla przyjaciela. A sklep na prawdę polecam, wysyłka ekspresowa i bardzo szeroki asortyment.

Ups, zły link podałem, proszę, ten jest prawidłowy: auto szyby

Niezłe ma wymagania ten twój kumpel...

...Jack Daniels? A \"złota loszka\" z biedrony nie wystarczyłaby?

Z tego co wiem wiele rzeczy można znaleźć w sieci- takich które ciężko znaleźć w sklepach stacjonarnych. Możesz sprawdzić chociażby tutaj- warsztat samochodowy kraków. Co prawda sam warsztat jest w Krakowie, ale oni prowadzą sprzedaż internetową, sami z mężem coś tam zamawialiśmy

w każdej biedronce

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org