Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Historia mojego wujka |
Mój wujek. Pan 50+ bardzo lubił zapożyczać się w chwilówkach. A bo mu ulotki wysyłali i że takie korzystne oprocentowanie. I sami piniądze dowiozą do mieszkania. No to ma. Z 500 zł zrobiło się 3 tys zł do spłacenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Historia mojego wujka |
To jeszcze nic w jednej z reklam w telewizji RRSO wynosi 1300%. Czyli pożyczasz 1zł oddajesz 1300 zł
|
|
ha , ot wyższa matematyka 100% ze złotówki,to druga złotówka 1300% to trzynaście razy więcej = pożyczasz 1zł oddajesz 13zł ! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
|
|
Niestety ale firmy pożyczkowe żerują właśnie na kiepsko zorientownych w sprawach finansach ludziach. Z jednej strony może być nam szkoda Twojego wujka ale z drugiej strony zastanów się czy wujek sam sobie nie zrobił tego problemu? Pownien kilka razy dobrze się zastanowić zanim na coś się zdecyduje... W jaki sposób zaciągął taką chwilówkę? Bo jeśli przez internet to przysługują mu pewne prawa: http://www.jaw.pl/2015/09/prawa-zaciagajacych-pozyczki-chwilowki-w-trybie-online/
|
|
Za komuny czy PRLu nie do pomyślenia. Mafia oficjalnie kradnie, do tego reklamuje się w TV... a biednych ludzi zamyka się za ziółka i mandaty czy niewypłacalność w więzieniach. Masa ich popiera... Zgrania nie ma... Pół polski się powinno zebrać, wybrać ile dają, a później złotówki nie oddać złodziejom i do Strasburga masówka. Chyba jedyny sposób na system... tylko polskie cioty wolą się nawzajem okradać niż oprawcę ;)
|
|
Nikt nikomu nie przystawia pistoletu do łba i nie karze brać kasy na wysoki procent! Ale jeśli ktoś nie myśli to niech bierze takie pożyczki i niech spłaca!! Poza tym władza dopuściła do tego! Masakra-durny naród!!!!!!!!!
|
|
Witam! Po pożyczkę na jasnych i czytelnych warunkach zapraszam do wonga.com. Całkowity koszt pierwszej pożyczki to tylko 10 zł. Maksymalna jej kwota wynosi 1500 zł i udzielana jest na okres aż do 60 dni, co czyni naszą ofertę bardzo atrakcyjną. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=4lomza. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
|
|
Wonga to firma pożyczkowa oferująca pożyczki na wysoki procent i są one drogie (nie licząc pierwszej pożyczki).
|
|
Jeszcze bez tragedii, są bandyckie firmy które potrafią z 1000 zł naliczyć zwrot 20. Unikać chwilówek jak ognia, nic co dają \"bez żadnych formalności\" nie jest do końca bezpieczne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |