piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Historia mojego wujka

Mój wujek. Pan 50+ bardzo lubił zapożyczać się w chwilówkach. A bo mu ulotki wysyłali i że takie korzystne oprocentowanie. I sami piniądze dowiozą do mieszkania.
No to ma. Z 500 zł zrobiło się 3 tys zł do spłacenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Historia mojego wujka

To jeszcze nic w jednej z reklam w telewizji RRSO wynosi 1300%.
Czyli pożyczasz 1zł oddajesz 1300 zł

ha , ot wyższa matematyka
100% ze złotówki,to druga złotówka
1300% to trzynaście razy więcej = pożyczasz 1zł oddajesz 13zł !

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Niestety ale firmy pożyczkowe żerują właśnie na kiepsko zorientownych w sprawach finansach ludziach. Z jednej strony może być nam szkoda Twojego wujka ale z drugiej strony zastanów się czy wujek sam sobie nie zrobił tego problemu? Pownien kilka razy dobrze się zastanowić zanim na coś się zdecyduje...
W jaki sposób zaciągął taką chwilówkę?
Bo jeśli przez internet to przysługują mu pewne prawa:
http://www.jaw.pl/2015/09/prawa-zaciagajacych-pozyczki-chwilowki-w-trybie-online/

Za komuny czy PRLu nie do pomyślenia.
Mafia oficjalnie kradnie, do tego reklamuje się w TV... a biednych ludzi zamyka się za ziółka i mandaty czy niewypłacalność w więzieniach.
Masa ich popiera...
Zgrania nie ma...

Pół polski się powinno zebrać, wybrać ile dają, a później złotówki nie oddać złodziejom i do Strasburga masówka.
Chyba jedyny sposób na system... tylko polskie cioty wolą się nawzajem okradać niż oprawcę ;)

Nikt nikomu nie przystawia pistoletu do łba i nie karze brać kasy na wysoki procent! Ale jeśli ktoś nie myśli to niech bierze takie pożyczki i niech spłaca!! Poza tym władza dopuściła do tego! Masakra-durny naród!!!!!!!!!

Witam! Po pożyczkę na jasnych i czytelnych warunkach zapraszam do wonga.com. Całkowity koszt pierwszej pożyczki to tylko 10 zł. Maksymalna jej kwota wynosi 1500 zł i udzielana jest na okres aż do 60 dni, co czyni naszą ofertę bardzo atrakcyjną. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com.

W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=4lomza.

Pozdrawiam
Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Wonga to firma pożyczkowa oferująca pożyczki na wysoki procent i są one drogie (nie licząc pierwszej pożyczki).

Jeszcze bez tragedii, są bandyckie firmy które potrafią z 1000 zł naliczyć zwrot 20. Unikać chwilówek jak ognia, nic co dają \"bez żadnych formalności\" nie jest do końca bezpieczne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org