Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
płaszcz S |
Witam, gdzie w Łomży można kupić elegancki płaszcz najlepiej czarny/szary w rozmiarze XS lub małe S? Chodzi mi o to, że jestem szczupłą osobą i za bardzo nie mam czasu na zakupy. Możecie polecić jakiś sklep?, pozdrawiam serdecznie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: płaszcz S |
takich rozmiarów niema,musisz przytyć:)
|
|
Zobacz w Magnacie na Legionów.
|
|
Musi to być koniecznie w Łomży? Dziwię się, teraz wszyscy prawie robią tego rodzaju zakupy w necie, tym bardziej, że potrzebujesz nietypowego rozmiaru tego płaszcza, więc tym bardziej powinnaś poszukać w necie - teraz już są jesienne promocje i wyprzedaże, także są to dodatkowe korzyści:-) Kurier przywiezie ci płaszczyk pod nosek, prosto do domu, dostawa gratis, reklamacje możliwe w przeciągu 2 tygodni - czego chcieć więcej? :-)Ja kupuję tylko w necie:-)
|
|
kasia65 ma racje w necie wybór jest naprawdę duży a zwort to żadne problem w przypadku gdy ci się nie spodoba Naster
|
|
Sam rozmiar to tak naprawdę jest bardzo indywidualna sprawa i ja również jestem zdania, że warto jest wiedzieć jaki płaszcz najlepiej kupić. Muszę przyznać, iż polski producent płaszczy damskich dla mnie jest bardzo ważnym wyborem i tym bardziej że taki ciuch zawsze musi być elegancki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |