niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Głupota

Podszedlem dzis pod cmentarzem do kupcow i chcialem kupic znicz ktory normalnie kosztowal w sklepie 3.60 a on do mnie 6zl prosze rozesmialem sie i poszedlem ale widzialem ludzi ktorzy brali. Ja zrobilem zapasy ale wzialem na owy cmentarz za malo wrocilem do domu i wieczorem jeszcze raz skocze na spacer i zapale swiatelko. Dziwi mnie ze ludzie daja robic sie w balona i ze nie szkoda im kasy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Głupota

kup sobie bułkę i parówkę w Biedronce, po co masz przepłacać \" na mieście\" za hot doga

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

hot dog na miescie rozni sie od bulki i parowki a owe znicze nie. Wiec Twoje porownanie jest malo trafne a i smieszne

I zrób zacier przefiltruj bo poco przepłacać.....

Klid

Hehehe wlasnie po takich odpowiedziach juz wiem dlaczego Łomza jest w ciemnej du.... Hehehe

ktoś na takich swiętach zarabia gruby hajs ,ale co poradzisz

O to mi wlasnie chodzi zeby nie dac sie zwariowac ale co tam milionerom siedzacym w bloku z mama i tata i pierdzacym w stolek .

Co się dziwić 25 lat dobrobytu robi swoje.

co się sadzisz chłopcze, trzeba było myśleć wcześniej i kupić znicze w dyskoncie , RAJDOWIEC a z buta śmiga ?, jakbyś miał auto naładowałbyś w kufer na zapas i nie musiał wracać się do domu
nikt cię nie przymuszał do zakupu, jak widzisz w tym interes , za roczek sam stań na wietrze ( a i często bywało, na mrozie )

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Hehehe mi spacer daje przyjemnosc szkoda ze tego nie rozumiesz . Mam co robic wiec nie zajme sie ta trudna praca sprzedawania zniczy na wietrze i w mrozie.

sorry, chłoptasiu masz swoją robotę , nie płacz ,że inni zarabiają, nie musisz kupować jak cię nie stać

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org