Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głupota |
Podszedlem dzis pod cmentarzem do kupcow i chcialem kupic znicz ktory normalnie kosztowal w sklepie 3.60 a on do mnie 6zl prosze rozesmialem sie i poszedlem ale widzialem ludzi ktorzy brali. Ja zrobilem zapasy ale wzialem na owy cmentarz za malo wrocilem do domu i wieczorem jeszcze raz skocze na spacer i zapale swiatelko. Dziwi mnie ze ludzie daja robic sie w balona i ze nie szkoda im kasy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głupota |
kup sobie bułkę i parówkę w Biedronce, po co masz przepłacać \" na mieście\" za hot doga Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
hot dog na miescie rozni sie od bulki i parowki a owe znicze nie. Wiec Twoje porownanie jest malo trafne a i smieszne
|
|
I zrób zacier przefiltruj bo poco przepłacać..... Klid
|
|
Hehehe wlasnie po takich odpowiedziach juz wiem dlaczego Łomza jest w ciemnej du.... Hehehe
|
|
ktoś na takich swiętach zarabia gruby hajs ,ale co poradzisz
|
|
O to mi wlasnie chodzi zeby nie dac sie zwariowac ale co tam milionerom siedzacym w bloku z mama i tata i pierdzacym w stolek .
|
|
Co się dziwić 25 lat dobrobytu robi swoje.
|
|
co się sadzisz chłopcze, trzeba było myśleć wcześniej i kupić znicze w dyskoncie , RAJDOWIEC a z buta śmiga ?, jakbyś miał auto naładowałbyś w kufer na zapas i nie musiał wracać się do domu nikt cię nie przymuszał do zakupu, jak widzisz w tym interes , za roczek sam stań na wietrze ( a i często bywało, na mrozie ) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Hehehe mi spacer daje przyjemnosc szkoda ze tego nie rozumiesz . Mam co robic wiec nie zajme sie ta trudna praca sprzedawania zniczy na wietrze i w mrozie.
|
|
sorry, chłoptasiu masz swoją robotę , nie płacz ,że inni zarabiają, nie musisz kupować jak cię nie stać Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |