Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pwsiip |
Ile kosztują studia magisterskie niestacjonarne z administracji na tej uczelni?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pwsiip |
wypjerdalaj cwelu, takas madra ze chcesz na uczelnie a nawet nie wiesz ze istnieje takie cos jak dziekanat+telefon , spjerdalaj i nie rob wiochy sobie i swojej rodzinie
|
|
kulturalna odpowiedź łomżyniaka... czego się można było spodziewać
|
|
Dwójkę za semestr (2000zł). https://www.pwsip.edu.pl/bip/index.php?option=content&view=article&id=2321
|
|
takich ludzi nam nie potrzeba, ktorych trzeba za raczke ciagnac i palcem pokazywac, wypadddd do krow dojenia
|
|
Zacytuję szarowiak2 wypowiedź z wczoraj: \"...z sasiadami zyje w zgodzie, i mam dobrych sasiadow , mieszkam na wsi i wskazuje wszystko na to ze powoli beda oni odemnie zalezni,\" Niestety forum nie jest twoim prywatnym folwarkiem i nikt tu od ciebie zależny nie jest za to każdy ma prawo pytać. Idąc tym tropem jak ktoś będzie chciał wydoić krowy to pójdzie i to zrobi w takim czasie w jakim sam będzie chciał bez twojego nakazu hehe
|
|
nie macie co robic
|
|
do szarowiak2. ja nie wiem co Ty na forum robisz przeciez sam masz krowy do dojenia.
|
|
Nie lepiej zastanowić się nad darmowymi studiami? Jest w Polsce wiele uczelni, które kształcą bez dodatkowych opłat, chociażby http://www.wszop.edu.pl/studenci,2,2,106,106,0. Myślę, że to może być dobre rozwiązanie, bo na takich uczelniach jest duża możliwość zdobywania doświadczenia bardzo cenionego przez pracodawców.
|
|
No tak romano wyjazd do Katowic i tam nauka wyjdzie taniej niz czesne w lomzy. ---------------------------------------------
|
|
Tylko że pracuję w Łomży. Więc wyjazd do Katowic wychodzi z gry. a jedyne co mi zostaje to studia zaoczne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |