poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PKO BP

Czy dalej są takie kolejki w PKO BP?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PKO BP

Ostatnio byłam w PKO BP na Kościuszki i było miłe zaskoczenie, bez kolejek. Ciekawa jestem czy standard obsługi podniósł się i na Niemcewicza tak jest?

jak niema jak są standardowo rzadka się zderza żeby trafić z marszu do kasy bez kolejki

niestety nic się nie zmieniło

Pozdrawiam.

To będę chodziła na Kościuszki tam jest ok!

Ostatnio miałam nie zbyt miłą sytuację w banku na Kościuszki.Otóż nie wiem jakim cudem zablokował mi się dostęp do karty,podczas wpłacania pieniędzy w bankomacie.Poszłam więc do banku I gdy nadeszła moja kolej powiedziałam,że chciałabym wpłacić pieniądze na swoje konto.Pani z okienka od razu naskoczyła na mnie mówiąc:A Pani nie widzi,że wplaca się w bankomacie? Tu kolejka jest,idzie Pani tam.
Na moje tłumaczenie o zablokowanej karcie odpowiedziała tylko: nic na to nie poradzę.
Nie wiedziałam co mam zrobić i w końcu zamówiłam przez internet nową kartę,koszt 17.90

Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)

Może tak pani miała zły dzień, każdemu się zdarza.
Człowiek jest tylko człowiekiem, nie zrażaj się tym życie jest za krótkie ...

Pozdrawiam :-)

ha, pani w banku miała zły dzień, pani w urzędzie miasta miała zły dzień i pani w jakimkolwiek innym biurze, urzędzie itp też ma zły dzień, no ale skoro pracują z ludźmi wypadałoby się też i po ludzku zachować, ja ostatnio miałam sprawę do załatwienia w UM i miałam wrażenie, że Pani najchętniej by mi powiedziała spier..., dodam, że za mną przyszła pani i jakoś cudowna odmiana nastąpiła,zdążyłam usłyszeć część rozmowy ..., porażka, nie dość, że te babki na tyłkach siedzą to jak się przychodzi do nich to aż strach się odezwać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org