Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKO BP |
Czy dalej są takie kolejki w PKO BP?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKO BP |
Ostatnio byłam w PKO BP na Kościuszki i było miłe zaskoczenie, bez kolejek. Ciekawa jestem czy standard obsługi podniósł się i na Niemcewicza tak jest?
|
|
jak niema jak są standardowo rzadka się zderza żeby trafić z marszu do kasy bez kolejki
|
|
niestety nic się nie zmieniło Pozdrawiam.
|
|
To będę chodziła na Kościuszki tam jest ok!
|
|
Ostatnio miałam nie zbyt miłą sytuację w banku na Kościuszki.Otóż nie wiem jakim cudem zablokował mi się dostęp do karty,podczas wpłacania pieniędzy w bankomacie.Poszłam więc do banku I gdy nadeszła moja kolej powiedziałam,że chciałabym wpłacić pieniądze na swoje konto.Pani z okienka od razu naskoczyła na mnie mówiąc:A Pani nie widzi,że wplaca się w bankomacie? Tu kolejka jest,idzie Pani tam. Na moje tłumaczenie o zablokowanej karcie odpowiedziała tylko: nic na to nie poradzę. Nie wiedziałam co mam zrobić i w końcu zamówiłam przez internet nową kartę,koszt 17.90 Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Może tak pani miała zły dzień, każdemu się zdarza. Człowiek jest tylko człowiekiem, nie zrażaj się tym życie jest za krótkie ... Pozdrawiam :-)
|
|
ha, pani w banku miała zły dzień, pani w urzędzie miasta miała zły dzień i pani w jakimkolwiek innym biurze, urzędzie itp też ma zły dzień, no ale skoro pracują z ludźmi wypadałoby się też i po ludzku zachować, ja ostatnio miałam sprawę do załatwienia w UM i miałam wrażenie, że Pani najchętniej by mi powiedziała spier..., dodam, że za mną przyszła pani i jakoś cudowna odmiana nastąpiła,zdążyłam usłyszeć część rozmowy ..., porażka, nie dość, że te babki na tyłkach siedzą to jak się przychodzi do nich to aż strach się odezwać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |