środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sobotni mecz ŁKS

Jak niemają gdzie zagrać to niech porozmawiają z perspektywą, wprawdzie ich boisko też nie jest dokońca dokączone, ale przynajmniej jest trawa i bramki. Te boisko przy Sp 9,a kibice by stali za ogrodzeniem i jedni kinice z lewej, drudzy z prawej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sobotni mecz ŁKS

Proponuje boisko na Poznańskiej przy kościele w sam raz na II ligę!!!!

albo te kolo spoldzielni perspektywa! Prawdziwe wembley!

Zapomniałem dodać, że w przeciwieństwie do zarządu ŁKS-u jestem w stanie załatwić boisko z proboszczem,a za niewielką opłatą zbiorowa modlitwa.Proponowany termin meczu , niedziela po sumie.Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS-u.Działaczy nie pozdrawiam.

Te przy sp9 jest OK. Tylko potrzeba ludzi i sprzętu żeby zapanował tam spokój.... Ale to zarząd przy wspolpracy policji z ochroną bylby w stanie zrobić chyba...

WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO DYSKUSJI O MECZU ŁKS - ZAGŁĘBIE ZAPRASZAM JUTRO OD 12:00

>>>>>>>>>>>>>>>TUTAJ<<<<<<<<<<<<<<<

jestem Ciekaw tylko tych pierwszych 5 osób zabawy eŁKSówka z rundy wiosennej co były karnety do wygrania na ŁKS. Czy wogóle te 5 osób dostanie karnety.

boisko przy sp9 było w tym roku remontowane, to naprawde dobry pomysl zeby mecz tam się odbył. Ale napewno zarząd łks znalazłby duzo przeciwów, bo jestem pewna, że piłkarze mogliby grać wszędzie. Chodzi o warunki na miarę II ligi, zeby był stadion zgodny z wymogami. Chyba nawet gdyby nie zaczęto remontu przy zjeździe nie bylibyśmy w II lidze. Chyba bo ja się w tym wszystkim nie łapię. Tlko żeby nie było że udzielam błędne informacje. pzdr

:D

No ale na szczczęście mecz się odbędzie w mławie, choć bez udziału publiczności. Ale lepsze to niż przegrać walkowerem. A więc ŁKS DO BOJU!!!!!

Mecz został odwołany decyzją PZPN!

to już są jaa jak berety.

jak tak dalej pójdzie to moze łomżyńskiej druzynie PZPN odwoła wszystkie mecze! a co tam zagramy jak bedzie stadion gotów w Łomży... jeden wielki obłęd

zgadzam sie z przedmowca:) zanim wyremontuja stadion to znajdziemy sie spowrotem w III lidze:]

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

Czy mogą cofnąć nam licencję?

Drodzy forumowicze.
Ja tam jestem człowiek po technikum ale jak czytam, że coś jest "nie dokońca dokączone" to dziwnie się czuję. Litości.

zBi gniew.

Gromosław ma racje boisko na ul.Poznańskiej idealnie sie nadaje na 2 lige.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org