Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sobotni mecz ŁKS |
Jak niemają gdzie zagrać to niech porozmawiają z perspektywą, wprawdzie ich boisko też nie jest dokońca dokączone, ale przynajmniej jest trawa i bramki. Te boisko przy Sp 9,a kibice by stali za ogrodzeniem i jedni kinice z lewej, drudzy z prawej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sobotni mecz ŁKS |
Proponuje boisko na Poznańskiej przy kościele w sam raz na II ligę!!!!
|
|
albo te kolo spoldzielni perspektywa! Prawdziwe wembley!
|
|
Zapomniałem dodać, że w przeciwieństwie do zarządu ŁKS-u jestem w stanie załatwić boisko z proboszczem,a za niewielką opłatą zbiorowa modlitwa.Proponowany termin meczu , niedziela po sumie.Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS-u.Działaczy nie pozdrawiam.
|
|
Te przy sp9 jest OK. Tylko potrzeba ludzi i sprzętu żeby zapanował tam spokój.... Ale to zarząd przy wspolpracy policji z ochroną bylby w stanie zrobić chyba...
|
|
WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO DYSKUSJI O MECZU ŁKS - ZAGŁĘBIE ZAPRASZAM JUTRO OD 12:00 >>>>>>>>>>>>>>>TUTAJ<<<<<<<<<<<<<<<
|
|
jestem Ciekaw tylko tych pierwszych 5 osób zabawy eŁKSówka z rundy wiosennej co były karnety do wygrania na ŁKS. Czy wogóle te 5 osób dostanie karnety.
|
|
boisko przy sp9 było w tym roku remontowane, to naprawde dobry pomysl zeby mecz tam się odbył. Ale napewno zarząd łks znalazłby duzo przeciwów, bo jestem pewna, że piłkarze mogliby grać wszędzie. Chodzi o warunki na miarę II ligi, zeby był stadion zgodny z wymogami. Chyba nawet gdyby nie zaczęto remontu przy zjeździe nie bylibyśmy w II lidze. Chyba bo ja się w tym wszystkim nie łapię. Tlko żeby nie było że udzielam błędne informacje. pzdr :D
|
|
No ale na szczczęście mecz się odbędzie w mławie, choć bez udziału publiczności. Ale lepsze to niż przegrać walkowerem. A więc ŁKS DO BOJU!!!!!
|
|
Mecz został odwołany decyzją PZPN!
|
|
to już są jaa jak berety.
|
|
jak tak dalej pójdzie to moze łomżyńskiej druzynie PZPN odwoła wszystkie mecze! a co tam zagramy jak bedzie stadion gotów w Łomży... jeden wielki obłęd
|
|
zgadzam sie z przedmowca:) zanim wyremontuja stadion to znajdziemy sie spowrotem w III lidze:] "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Czy mogą cofnąć nam licencję?
|
|
Drodzy forumowicze. Ja tam jestem człowiek po technikum ale jak czytam, że coś jest "nie dokońca dokączone" to dziwnie się czuję. Litości. zBi gniew.
|
|
Gromosław ma racje boisko na ul.Poznańskiej idealnie sie nadaje na 2 lige.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |