Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa restauracja na Farnej? |
Witam! Czy jakaś nowa restauracja/pizzeria/kawiarnia powstała na farnej? Było może ktoś z czytelników? Warto się przejść czy nie? Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa restauracja na Farnej? |
nic nowego niema,kup pizze w biedronce i odgrzej se w mikrofali
|
|
Słaba reklama\"warto\" był ktoś\" a idz sam-sama i zobacz czy warto i napisz potem jak cenowo i czy warto i jaka obsługa itp. Klid
|
|
prawdobodobnie pizza do kitu.Sprawdzę to osobiście.
|
|
jak dla mnie w porządku
|
|
Byłem, zjadłem i jest OK. Każdy ma swój smak i preferencje. Jeśli ktoś nie pójdzie i nie sprawdzi samemu, to co tu więcej pisać. Może tylko to, że pizza to 3 główne składniki: dobre ciasto, elastyczne (dużo glutenu), nie grube tylko cienkie, dobry sos pomidorowy (nie kisiel pomidoropodobny), dobry ser mozzarella. To baza, podstawa praktycznie każdej pizzy. Do szczęścia jak dla mnie potrzebna jest tylko dodatkowo świeża bazylia. Ta na Farnej była w miarę OK, celowo nie poprosiłem o przyprawy, oliwę, itp. bo chciałem sprawdzić jaka jest ta standardowa. Była dość smaczna, lepsza od tej najpopularniejszej w Łomży, której nazwy nie podam, aby nikt nie posądził o reklamę.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |