piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa restauracja na Farnej?

Witam!
Czy jakaś nowa restauracja/pizzeria/kawiarnia powstała na farnej? Było może ktoś z czytelników? Warto się przejść czy nie?
Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa restauracja na Farnej?

nic nowego niema,kup pizze w biedronce i odgrzej se w mikrofali

Słaba reklama\"warto\" był ktoś\" a idz sam-sama i zobacz czy warto i napisz potem jak cenowo i czy warto i jaka obsługa itp.

Klid

prawdobodobnie pizza do kitu.Sprawdzę to osobiście.

jak dla mnie w porządku

Byłem, zjadłem i jest OK. Każdy ma swój smak i preferencje.

Jeśli ktoś nie pójdzie i nie sprawdzi samemu, to co tu więcej pisać.
Może tylko to, że pizza to 3 główne składniki: dobre ciasto, elastyczne (dużo glutenu), nie grube tylko cienkie, dobry sos pomidorowy (nie kisiel pomidoropodobny), dobry ser mozzarella.
To baza, podstawa praktycznie każdej pizzy. Do szczęścia jak dla mnie potrzebna jest tylko dodatkowo świeża bazylia.

Ta na Farnej była w miarę OK, celowo nie poprosiłem o przyprawy, oliwę, itp. bo chciałem sprawdzić jaka jest ta standardowa.

Była dość smaczna, lepsza od tej najpopularniejszej w Łomży, której nazwy nie podam, aby nikt nie posądził o reklamę.

Podobno otwierają na Giełczyńskiej pierogarnię. Będzie to zapewne dużo lepsze i oryginalniejsze jedzenie od asortymentu wszechobecnych pizerii ! Osobiście pójdę spróbować np. z jagodami.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org