Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pracodawcy budowlani oszuści |
Uwaga nie idźcie do pracy do R.Tyszki ma dobrą stawkę ale nie wypłaca na czas kasy pracujesz praktycznie za darmo cyknie ci to 200 tygodniówki to 300 a na resztę czekasz i z tygodnia na tydzień rośnie ciągle płacze że nie dostał to przelewu to mu nie zapłacili a ty człowieku łudzisz się że wypłaci i pracujesz za marne grosze.Ja osobiście pracowałem u niego i wiem na co go stać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pracodawcy budowlani oszuści |
to jak podejdzie to pizznij mu kopa w duope az sie usera i po chlopie
|
|
Jako były pracownik Pana R Tyszko będę bronił go rękami i nogami. Nigdy ale to nigdy przez 5 lat nie miałem problemu z wypłacaną przez niego wypłatą. Wszystko na czas, stawka bardzo dobra. Kiedy potrzebowałem pieniążki wcześniej - nigdy nie odmówił. Znam wszystkich pracowników Pana R. Tyszki i każdy co tydzień otrzymywał wypłatę (byłem tego świadkiem). Z tego co wiem wypłatę dostaję się co miesiąc - tu była co tydzień. (Być może zdarzały się nie do końca wypłacane tygodniówki - ale zawsze wszystkie przepracowane godziny były rozliczone - najpóźniej po paru dniach) Każdy z nas jest czasem zależny finansowo od drugiego - także wczuj się w jego położenie. Jeżeli dostajesz wypłatę w sobotę a do niedzieli ją przepijasz, nie dziw się że nie masz pieniędzy. Łatwo kogoś oczerniać po drugiej stronie monitora.
|
|
blaalalblbalabalbalablab internet juz do niczego nie sluzy ani jednemu ani drugiemu nie wierze, sory, pewnie znajdzie sie czesc naiwniakow co wierzy w bajki , bez sensu
|
|
...ja też pracowałem i potwierdzam,że to co pisał założyciel tematu to prawda,lecz z innej strony,jeżeli tak Cię ktoś traktuje,nie płaci i leci w balona...to się zwolnij i nie narzekaj,tak jak to zrobiłem ja i znajdż inna pracę.To czy będziesz przestrzegał innych czy nie i tak to nic nie da,bo \"On\" i tak naiwnych znajdzie do pracy...pozdrawiam. Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
Człowieku o czym ty piszesz czy 200,300 złoty to są wypłaty chyba że ty miałeś jakieś plecy bo z tego co wiem niektórzy pracownicy mieli nawet i po 100 wypłaty. Ja nikogo nie oczerniam jedynie pisze prawdę i przestrzegam ludzi takich głupich jak ja,mało ważne co ja robię z wypłatą czy ją przepijam czy nawet tyłek mogę podetrzeć,najważniejsze że na tą wypłatę zapracowałem której nie dostałem.Taki to jest Pan R.Tyszko ale co go inni obchodzą najważniejsze że on ma a ty dziadu haruj.......... aż garb ci urośnie xenos1770 napisał(a): > ...ja też pracowałem i potwierdzam,że to co pisał > założyciel tematu to prawda,lecz z innej strony,jeżeli tak > Cię ktoś traktuje,nie płaci i leci w balona...to się > zwolnij i nie narzekaj,tak jak to zrobiłem ja i znajdż inna > pracę.To czy będziesz przestrzegał innych czy nie i tak to > nic nie da,bo \\\"On\\\" i tak naiwnych znajdzie do > pracy...pozdrawiam. >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |