piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pracodawcy budowlani oszuści

Uwaga nie idźcie do pracy do R.Tyszki ma dobrą stawkę ale nie wypłaca na czas kasy pracujesz praktycznie za darmo cyknie ci to 200 tygodniówki to 300 a na resztę czekasz i z tygodnia na tydzień rośnie ciągle płacze że nie dostał to przelewu to mu nie zapłacili a ty człowieku łudzisz się że wypłaci i pracujesz za marne grosze.Ja osobiście pracowałem u niego i wiem na co go stać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pracodawcy budowlani oszuści

to jak podejdzie to pizznij mu kopa w duope az sie usera i po chlopie

Jako były pracownik Pana R Tyszko będę bronił go rękami i nogami. Nigdy ale to nigdy przez 5 lat nie miałem problemu z wypłacaną przez niego wypłatą. Wszystko na czas, stawka bardzo dobra. Kiedy potrzebowałem pieniążki wcześniej - nigdy nie odmówił. Znam wszystkich pracowników Pana R. Tyszki i każdy co tydzień otrzymywał wypłatę (byłem tego świadkiem). Z tego co wiem wypłatę dostaję się co miesiąc - tu była co tydzień. (Być może zdarzały się nie do końca wypłacane tygodniówki - ale zawsze wszystkie przepracowane godziny były rozliczone - najpóźniej po paru dniach)
Każdy z nas jest czasem zależny finansowo od drugiego - także wczuj się w jego położenie.
Jeżeli dostajesz wypłatę w sobotę a do niedzieli ją przepijasz, nie dziw się że nie masz pieniędzy.

Łatwo kogoś oczerniać po drugiej stronie monitora.

blaalalblbalabalbalablab

internet juz do niczego nie sluzy

ani jednemu ani drugiemu nie wierze,

sory, pewnie znajdzie sie czesc naiwniakow co wierzy w bajki ,

bez sensu

...ja też pracowałem i potwierdzam,że to co pisał założyciel tematu to prawda,lecz z innej strony,jeżeli tak Cię ktoś traktuje,nie płaci i leci w balona...to się zwolnij i nie narzekaj,tak jak to zrobiłem ja i znajdż inna pracę.To czy będziesz przestrzegał innych czy nie i tak to nic nie da,bo \"On\" i tak naiwnych znajdzie do pracy...pozdrawiam.

Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.

Człowieku o czym ty piszesz czy 200,300 złoty to są wypłaty chyba że ty miałeś jakieś plecy bo z tego co wiem niektórzy pracownicy mieli nawet i po 100 wypłaty.
Ja nikogo nie oczerniam jedynie pisze prawdę i przestrzegam ludzi takich głupich jak ja,mało ważne co ja robię z wypłatą czy ją przepijam czy nawet tyłek mogę podetrzeć,najważniejsze że na tą wypłatę zapracowałem której nie dostałem.Taki to jest Pan R.Tyszko ale co go inni obchodzą najważniejsze że on ma a ty dziadu haruj.......... aż garb ci urośnie
xenos1770 napisał(a):

> ...ja też pracowałem i potwierdzam,że to co pisał
> założyciel tematu to prawda,lecz z innej strony,jeżeli tak
> Cię ktoś traktuje,nie płaci i leci w balona...to się
> zwolnij i nie narzekaj,tak jak to zrobiłem ja i znajdż inna
> pracę.To czy będziesz przestrzegał innych czy nie i tak to
> nic nie da,bo \\\"On\\\" i tak naiwnych znajdzie do
> pracy...pozdrawiam.
>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org