Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka drukarnia internetowa? |
Podobno w drukarni internetowej są szybciej realizowane zamówienia, a ja chciałbym zamówić trochę kalendarzy ściennych i listkowych. Znacie jakąś drukarnie online? The best of the best;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka drukarnia internetowa? |
Może Openprint? Tutaj masz cennik: www.openprint.pl/ . Jakiś czas temu drukowałem tam kilka rzeczy. Na zamówienie czekasz tam kilka dni. Chociaż widziałem, że również była opcja dopłaty. Mogłeś dopłacić i zamówienie miałeś zrealizowane już na drugi dzień. Jakość papieru jak i druku jest ok.
|
|
The best of the best jest Viperprint.pl , byłam ostatnio na targach w Poznaniu i mieli cała wystawkę z kalendarzy, nawet rozdawali właśnie ścienne i listkowe. Gdyby nie te targi to bym ciemna myślała że tylko kalendarze robią :)
|
|
Mateuszu drogi .... o tej porze roku nikt nie przyjmie od Ciebie żadnego kalendarza, bo ma je już przynajmniej kilka. Piszesz, że chciałbyś je zamówić. Drogi kolego, taki projekt, potem druk planuje się najpóźniej w m-cu listopad danego roku. Chyba, że palić będziesz nimi w swoim piecu. Zapewne oczywiście wiesz, jaki cel przyświęca takiemu pomysłowi. Oczywiście reklama własnej firmy. Jeżeli jednak chcesz wydać jakiś nakład z Playboy Playmate to ustawiam się w kolejce. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Dajcie już spokój z tymi g.wnianymi reklamami, że admin tego jeszcze nie blokuje...
|
|
Teraz kalendarze to strzał w stopę. Każdy już ma.
|
|
Polecam drukarnię TopDruk24.pl. Jest to drukarnia z Łomży PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
Ja mogę polecić firmę www.reklamalubin.com/używałem jej do ulotek, wizytówek i banerów, niestety nie wiem czy mają w swojej ofercie również kalendarze, należało by to sprawdzić. Firma jest naprawdę dobra i tania, mają nieszablonowe pomysły, a czas realizacji jest również bardzo krótki.
|
|
Ulotki, wizytówki czy papier firmowy można samodzielnie drukować. Nie potrzeba do tego drukarni, która policzy sobie zapewne sporo, a z jakością może być różnie. Dlatego wystarczy dobra i tania drukarka (np. Epson z ink tank system www.epson.pl/inktanksystem i trochę chęci i można sporo zaoszczędzić.
|
|
No właśnie nie każdy ma takie chęci i czas. Ale jestem ciekawa ile można zaoszczędzić na takim druku? Ile taki druk kolorowy wychodzi w takich drukarkach Epson? Słyszałam o tym systemie w nich ale nie jestem pewna co do ich jakości uzupełniania i jakości wydruku po napełnieniu.
|
|
.
|
|
Lepiej drukować materiały typu kalendarze, ulotki czy bilbordy w drukarni niż na drukarce szczególnie atramentowej - to raz i nie ma co dyskutować w temacie bo to nie ten poziom. Taniej i szybciej zamawia się druki przez internet i jak wiesz na jakich maszynach i papierze drukarnia drukuje to masz pewność jakości i solidności. Dzisiaj namnożyło się tych \"drukarni internetowych\" które same może drukują cyfrowo czy robią rożne nadruki ale niewiele drukarniani online zapewnia kompleksowe wykonanie druków w offsetowej czyli najlepszej jakości. Jak komuś zależy na niepominięciu rożnych pośredników to polecam drukarnię http://www.drukomat.pl/ - mając dobrze przygotowany projekt i zamawiając druki odpowiednio wcześniej czyli nie kalandarze w grudniu ale we wrześniu/październiku sporo oszczędzimy czasu i pieniędzy. Zawsze też możemy liczyć na jakieś rabaty, darmowa przesyłkę czy inne bonusy.
|
|
ADMIN! Widzisz co tu się dzieje?
|
|
Drukowałam na platformie 3D Designers z tym że od razu zaznaczam w technologii 3D. czas realizacji to 3 dni z dostawą. Efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania. Technologia 3D to poezja. :) Dzięki żywicy fotoutwardzalnej cmyk wydruk wiernie odtwarza założenia projektu.
|
|
Swoja drukarkę wypatrzyłem na stronie electro.pl Nie potrzebuje dużej i drogiej, ponieważ moja firma nie należy do największych. Mała zgrabna w sam raz na biurko Drukarka HP LaserJet Pro P1102 cena moim zdaniem idealna.
|
|
Kiedy ja potrzebowałam kalendarzy, skorzystałam z oferty www.diary.waw.pl. Można tam znaleźć wiele ciekawych produktów i ceny moim zdaniem są jak najbardziej uczciwe. Co więcej, kalendarze tej firmy są solidnie wykonane. Książkowe np. nie rozsypują, nie rozklejają. Nie ma się do czego przyczepić.
|
|
Ja polecam drukarnie internetową skyprint.pl Porządne wydruki w rozsądnych cenach, krótki czas realizacji zamówienia.
|
|
kurde na avans.pl są drukarki tanie jak barszcz ... lepiej nosić jak się prosić ...
|
|
jak dla mnie to bardzo dobra drukarnia internetowa jest w warszawie, jestem z drugiego końca Polski aktualnie ale korzystam z niej często i naprawdę jestem zadowolony, konkretnie to ta drukarnia www.klikdruk.pl/kontakt
|
|
Jak drukarnia internetowa to tylko i wyłącznie ta tu http://drukarnia.like08.pl/produkty/druk-ulotek-wroclaw/ świetne projekty i szybka realizacja. Swoją drogą - naprawde byłam zadowlona z usług tej firmy :)
|
|
lucja te wasze reklamy każdy ma w du...ie . Załóżcie sobie wątek pod tytułem: \"tu wrzucamy płatne linki\" i tam się prześcigajcie
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: Nata1988 Posty: 1 Imię: Natalia kolejny troll
|
|
Nie dziaduj trollu.
|
|
My drukujemy wszystko w drukarni internetowej Labcreation - drukują zawsze solidnie, sprawnie i oferują korzystne warunki współpracy stałym klientom. Nowym na start dają -10% na pierwsze zamówienia.
|
|
Niedawno zamawiałam swoje pierwsze w życiu wizytówki i całe zamówienie zrealizowałam internetowo przez serwis drukarnia-prudnik.pl. Dobra drukarnia, robią projekty na porządnej jakości papierze, nie jest to jakieś tanie dziadostwo. Wizytówki wyglądają prestiżowo. Ja już projekt gotowy miałam, podesłałam tylko w formie cyfrowej i tyle, poszło do realizacji i dość szybko dotarł do mnie plik z wizytówkami.
|
|
Drukarnia internetowa to chyba nie dla mnie
|
|
Jesli o kalendarze chodzi to moze empik? oni tez sie tym zajmuja... i ceny maja fajne
|
|
Jakoś mnie to nie zachęciło szczerze mówiąc.
|
|
Całkowicie popieram mojego poprzednika... Nic dodać, nic ująć... Poprawnie sformułowany problem, zawiera swoje rozwiązanie.
|
|
Ja współpracuje z Enveloper, druk jest dobrej jakości, wszystkoz zawsze na czas
|
|
Wam się nie zdarzyło a mi odwrotnie. Odradzam. Zwykła tandeta
|
|
A czy ktoś wie gdzie zamówię profesjonalne farby do drukarni?
|
|
Jeśli szukasz drukarni online, zwróć uwagę na opinie innych klientów oraz ocenę jakości usług. Sprawdź również, czy drukarnia online oferuje obsługę klienta i możliwość kontaktu w razie pytań lub problemów.
|
|
Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://www.elanders.pl/co-drukujemy/druk-katalogow , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej drukarni wysokich nakładów Elanders. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Szukacie firmy która oferuje druk? Polecam https://cyfrowo.com.pl/product/naklejki-na-rolce oni mają rozbudowany park maszyn, który pozwala im na tworzenie etykiet i naklejek na rolce. Mogą też drukować dla was katalogi, wizytówki, plakaty czy ulotki. Warto poznać ich ofertę.
|
|
W https://www.drukarnia.info/ wykonasz nie tylko druk cyfrowy czy wielkoformatowy, ale też otrzymasz profesjonalne doradztwo w zakresie projektowania materiałów reklamowych. Posiadają studio graficznie, gdzie chętnie podpowiedzą jak podciągnąć projekt, żeby się wyróżniał na tle innych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |