Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odblokowanie motocykla 125 |
witam, mam takie pytanie, gdzie w okolicach łomży warsztat/osoba prywatna która zajmuje się odblokowywaniem motocykli o pojemności 125? bo trochę mnie dziwi fakt, że mój motocykl o wadze 136kg i mocy 11kw jedzie ledwo 90km/h.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odblokowanie motocykla 125 |
jaki motocykl?
|
|
hyosung gv 125
|
|
...a ile ma lecieć 200?Prędkość max.110,a na to ma wpływ masa kierowcy,wiatr,wzniesienia itd.To nie motocykl wyścigowy,chcesz jeżdzic szybciej kup 600cm3 lub litra. Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
no nie ma lecieć 200, tylko żeby bez problemu osiągał tą 100, bo te 90 to ledwo daje rade. ten silnik bez problemu powinien osiągać 110
|
|
Nie trzeba być wielkim mózgiem żeby zrobić to samodzielnie :) potrzeba tylko chęci, zapału, gotówki, trochę czasu i wiedzy którą zdobędziesz na odpowiednim forum :) Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
WFCJoker - chyba nawet wiem o którym forum mówisz :) przeglądałem to, wg mnie nie jest to wielka filozofia, ale jednak trochę obawiam się że coś zepsuję, bo tego nigdy nie robiłem. Czułbym się pewniej mając ugadanego jakiegoś mechanika że w razie czego mi pomoże. dlatego pytam o mechaników :)
|
|
Przeczytaj instrukcje to się dowiesz ile on moźe wyciągnąć pozdrawiamj
|
|
Brat miał 125 z manualna skrzynią i szedł spokojnie 130 km/h z górki jeszcze wiecej, więc czemu sie dziwicie jak mu idzie 90 ? 90 to 50 cm pójdzie bez blokad
|
|
ja pierrr dole loski kupujecie cos na licencji niby suzuka , a dostajecie chinola nie nie nie, te gowno nie jest przystosowane zeby duzo jechalo bo si rozpi zzdzi w pizzddu i bedzie lipa, poprostu jest to tak obliczone i zduszone zebys po 3 tys nie oddawal na gwarancje, z gowna bata nie ukrecisz pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |