poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odblokowanie motocykla 125

witam, mam takie pytanie, gdzie w okolicach łomży warsztat/osoba prywatna która zajmuje się odblokowywaniem motocykli o pojemności 125? bo trochę mnie dziwi fakt, że mój motocykl o wadze 136kg i mocy 11kw jedzie ledwo 90km/h.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odblokowanie motocykla 125

jaki motocykl?

hyosung gv 125

...a ile ma lecieć 200?Prędkość max.110,a na to ma wpływ masa kierowcy,wiatr,wzniesienia itd.To nie motocykl wyścigowy,chcesz jeżdzic szybciej kup 600cm3 lub litra.

Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.

no nie ma lecieć 200, tylko żeby bez problemu osiągał tą 100, bo te 90 to ledwo daje rade. ten silnik bez problemu powinien osiągać 110

Nie trzeba być wielkim mózgiem żeby zrobić to samodzielnie :) potrzeba tylko chęci, zapału, gotówki, trochę czasu i wiedzy którą zdobędziesz na odpowiednim forum :)

Bo życie jest po to by latać na moto

WFCJoker - chyba nawet wiem o którym forum mówisz :) przeglądałem to, wg mnie nie jest to wielka filozofia, ale jednak trochę obawiam się że coś zepsuję, bo tego nigdy nie robiłem. Czułbym się pewniej mając ugadanego jakiegoś mechanika że w razie czego mi pomoże. dlatego pytam o mechaników :)

Przeczytaj instrukcje to się dowiesz ile on moźe wyciągnąć pozdrawiamj

Brat miał 125 z manualna skrzynią i szedł spokojnie 130 km/h z górki jeszcze wiecej, więc czemu sie dziwicie jak mu idzie 90 ? 90 to 50 cm pójdzie bez blokad

ja pierrr dole

loski kupujecie cos na licencji niby suzuka , a dostajecie chinola

nie nie nie, te gowno nie jest przystosowane zeby duzo jechalo bo si rozpi zzdzi w pizzddu i bedzie lipa, poprostu jest to tak obliczone i zduszone zebys po 3 tys nie oddawal na gwarancje,

z gowna bata nie ukrecisz

pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org