Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w providencie można negocjować spłatę? |
Mam pożyczkę w Providencie i niestety, ale chyba w tym tygodniu nie dam rady uzbierać potrzebnej raty. Myślicie, że jak ten pan przyjedzie po ratę to mogę z nim jakoś negocjować przełożenie płatności? A może lepiej zadzwonić do firmy już teraz i poprosić o jakąś pomoc? Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w providencie można negocjować spłatę? |
Dzwoń do nich i nie czekaj. Dołożą takie odsetki, że do końca życia nie spłacisz.
|
|
Tak się właśnie zaczyna tzw. spirala długów, powodzenia ;) Zaraz ci pewnie zaproponują kolejną pożyczkę, żeby spłacić tę pożyczkę ;-)
|
|
Patologia... Jak nisko trzeba upaść, żeby pożyczać pieniądze w Providencie????
|
|
Pewnie ze mozna! A jak zrobisz prezesowi dobrze bez zobowiazan to ci te umozy albo jeszcze dolozy od siebie zebys mogla sie ogarnac.
|
|
Chętnie pomogę w pozyskaniu bezzwrotnych dotacji na dowolne potrzeby finansowe, cele projekty, marzenia. Od razu mowie, ze to nie są dotacje z Unii Europejskiej noweotoczenie@gmail.com
|
|
Wbrew pozorom, im człowiek biedniejszy, tym chętniej zaciągnie w providencie czy w innych firmach chwilówkowych. Ba! Oni dowożą nawet kasę do domu :) Pamiętam jak mój wujek pożyczał od nich 500 zł, zwrócić musiał 800 czy 900. Nie pamiętam. Tu masz więcej opinii: http://www.forum-kredytowe.pl/f160/provident-opinie-42369.html. Jedni zachwalają a inni negują.
|
|
Przecież to czyste pozycjonowanie. Najpierw wrzucają temat do rozmowy a potem jak powyżej podrzucają linki ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |