Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukiwany dobry zakład mechaniczny |
Witam wszystkich!!! Poszukuję dobrego zakładu mechanicznego w Łomży lub okolicy. Do zrobienia mam wspomaganie, hamulce i czujnik wstecznego. Z góry dzięki za konkretne odpowiedzi!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukiwany dobry zakład mechaniczny |
Car Auto Walker, Pl. Niepodleglosci 2 lub nowootwarty warsztat na Spokojnej, (byla Agroma miedzy PKS a MPK) wlasciciel ten sam co sklepu motoryzacyjnego na Wojska Polskiego kosciele
|
|
polecam zakład w centrum przy Polowej naprzeciwko urzędu skarbowego jadąc w dół od Al. Legionów skręcasz trochę poniżej US w bramę w prawo (nad bramą jest tablica z napisem "warsztat/auto naprawa/ czy coś takiego)... tam skręcasz w lewo za budynek i z prawej strony w garażach jest warsztat... polecam bo robię dobrze i tanio... ...tanio, bo nie odczuwam za ciężko w kieszeni ...dobrze, bo żadko tam bywam - jak już coś zrobią, to nie potrzebne są poprawki i nie psuje się zaraz coś obok! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
PHU AUTO – SERWIS Antoni Staniórski na Sikorskiego, niedaleko skrzyżowania z Zawadzką. Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
kazdy sie pyta o mechanika a nie pisze jaki samochod...
|
|
Staniórskiego zdecydowanie nie polecam! Miałem tam duże problemy z jakością ich usług.
|
|
DAR-MAR na spokojnej. Polecam. Tanio i solidnie. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
A ja tego na Polowej nie polecam. Tak mi zrobili auto, że po nich dopiero w ASO sobie poradzili i oczywiście odpowiednio skasowali. Dziękuję bardzo za takich "fahofcuf".
|
|
Perfect service, ul. Sikorskiego, za rondem w strone mostu po lewej stronie, polecam.
|
|
Nie wiem czy temat jest nadal aktualny, ale ja z czystym sumieniem polecam mojego mechanika warszawa ferrari. Od wielu lat korzystam z jego usług i jestem zadowolona. Samochód śmiga, nie psuje się i co najważniejsze, dobrze mi się nim jeździ.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |