wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do kretynów z butelkami

Witam forumowiczów.
Chciałem się spytać,skąd taki wysyp potłuczonych szkieł na chodnikach,ścieżkach rowerowych ? Ja ostrzegam tylko,jeśli zobaczę kogoś kto tłucze butelki albo wyrzuca,podejdę i strzele w ten pusty bęben i karzę mordą zbierać to.Zero tolerancji dla debili i ochlajtusów.Miasto i odpowiednie służby nie radzą sobie z tym to ja się tego podejmę.Tylko żeby potem nie było lamentu i płaczu.
Pozdrawiam normalnych ludzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do kretynów z butelkami

A tych, którzy wrzucają nie zgniecione butelki PET i kartony do pojemników na śmieci nie pierz po mordach, tylko każdemu z nich powiedz żeby je zgniatali. Tych jest znacznie więcej, i urobił byś się po pachy dając każdemu z nich z piąchy.
Uwierz w siłę słowa!
P.s.
I popracuj nad ort. i zasadami pisowni.

Peace, Love and Accord. Honda.

Brawo kwadratowy kolego! Należy walczyć z bezmyślnością, głupotą i złośliwością.

Piotruś
Co mają butelki PET i kartony do porozwalanych szkieł? Zrobiłeś sobie tym krzywdę? Gdzie jest napisane,że przed wyrzuceniem trzeba zgniatać? Wystarczy,że śmieci segreguję.
p.s moja ortografia i zasady są w porządku.Ja za to tobie polecam czytanie ze zrozumieniem.

Masz rację chamstwo należy tępić,potłuczone butelki to masakra, opony w rowerze to maly \"pikuś\",chodź sama się wkurzam jak jadąc jednośladem natrafiam na takie
\"niespodzianki\"gorzej jak małe dziecko się przewróci na takie szkło...A mojemu psu często się zdarza ze spaceru wrócić z pokaleczoną łapą przez idiotów, którzy nie wiedzą co się robi z pustą butelką.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org