Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do kretynów z butelkami |
Witam forumowiczów. Chciałem się spytać,skąd taki wysyp potłuczonych szkieł na chodnikach,ścieżkach rowerowych ? Ja ostrzegam tylko,jeśli zobaczę kogoś kto tłucze butelki albo wyrzuca,podejdę i strzele w ten pusty bęben i karzę mordą zbierać to.Zero tolerancji dla debili i ochlajtusów.Miasto i odpowiednie służby nie radzą sobie z tym to ja się tego podejmę.Tylko żeby potem nie było lamentu i płaczu. Pozdrawiam normalnych ludzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do kretynów z butelkami |
A tych, którzy wrzucają nie zgniecione butelki PET i kartony do pojemników na śmieci nie pierz po mordach, tylko każdemu z nich powiedz żeby je zgniatali. Tych jest znacznie więcej, i urobił byś się po pachy dając każdemu z nich z piąchy. Uwierz w siłę słowa! P.s. I popracuj nad ort. i zasadami pisowni. Peace, Love and Accord. Honda.
|
|
Brawo kwadratowy kolego! Należy walczyć z bezmyślnością, głupotą i złośliwością.
|
|
Piotruś Co mają butelki PET i kartony do porozwalanych szkieł? Zrobiłeś sobie tym krzywdę? Gdzie jest napisane,że przed wyrzuceniem trzeba zgniatać? Wystarczy,że śmieci segreguję. p.s moja ortografia i zasady są w porządku.Ja za to tobie polecam czytanie ze zrozumieniem.
|
|
Masz rację chamstwo należy tępić,potłuczone butelki to masakra, opony w rowerze to maly \"pikuś\",chodź sama się wkurzam jak jadąc jednośladem natrafiam na takie \"niespodzianki\"gorzej jak małe dziecko się przewróci na takie szkło...A mojemu psu często się zdarza ze spaceru wrócić z pokaleczoną łapą przez idiotów, którzy nie wiedzą co się robi z pustą butelką.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |