Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKP Grajewo - Gdańsk |
Ktoś się orientuje w cenach biletów na tej trasie? pis998
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKP Grajewo - Gdańsk |
Nie mam pojęcia ale co drugi o godz. 10 masz towarowy z Łomży do Ostrołęki Grzegorz
|
|
hej wejdz na www.pkp.pl.wybież cennik i tam wpisz trase skąd o kąd chcesz jechac macho
|
|
@macho: Jakoś nie mogę znaleźć tan cennika :)
|
|
juz patrzyłem.wejdz na www.pkp.pl potem na telekomunikacja kolejowa -planowanie podróży.patrzyłem przed chwilką aby podac ci cene takiej podróży ale w tej chwili serwer jest zajęty i trzeba spróbowac za pare minut.jak cos to napisze macho
|
|
kochaniutek - po co Ci połączenie kolejowe. Według rozkładu jedziesz ok. 14 godzin. Tymczasem jest super połączenie PKS z Białegostoku do Kołobrzegu przez Gdańsk. Autobus wyjeżdża z Białegostoku o 20.00, a na miejscu jest drugiego dnia o 9.05. Cena biletu 59 zł (Białystok-Kołobrzeg), jeżeli szkolny to minus 30%. Polecam to połączenie, atobus klimatyzowany, dużo przystanków na rozprostowanie kości, posiada WC. Musisz jedynie dojechać z Grajewa do Białegostoku lub Łomży. Link do rozkładu jazdy http://pks.bialystok.pl/lokalne.htm slm
|
|
Jeszcze do tematu połączenia PKS Białystok - Kołobrzeg przez Gdańsk. Autobus jeździ codziennie w soboty i niedziele również. slm
|
|
Nie przesadzasz z tym czasem jazdy? Z Białegostoku do Gdańska pociąg jedzie 7.40 h. Czyli z Grajewa będzie krócej o jakąś godzinę, a nawet więcej, bo już można dojechać w 6.11 h. Z Białegostoku bilet kosztuje niecałe 50 zł, to z Grajewa będzie nieznacznie taniej:)
|
|
koczisss - nie przesadzam. Taki czas jazdy jest w rozkładzie na stronie do której link podał macho. Po wyszukaniu połączenia Grajewo-Gdańsk (w godz. wieczornych) taki własnie czas jest podany. slm
|
|
To jest czas jazdy z trzema przesiadkami. A nie widziałeś też czasu jazdy 6.11 h?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |